Το κλειστό κολυμβητήριο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων θα φιλοξενήσει, από τις 20 έως τις 22 Μαϊου, τον τελικό της σειράς αγώνων World Series της καλλιτεχνικής κολύμβησης, όπως ανακοίνωσε η FINA.

 Η επαμειβόμενη διοργάνωση θα έχει συνολικά τέσσερις σταθμούς, εκ των οποίων όμως μόνο ο τελικός της Αθήνας και ο αγώνας στο Παρίσι (1-3 Απριλίου) θα γίνουν με την κανονική μορφή, καθώς τα μίτινγκ σε ΗΠΑ-Καναδά (19-20 Μαρτίου) και Αυστραλία (7-8 Μαϊου) θα έχουν εικονικό χαρακτήρα, δηλαδή τα προγράμματα θα παρουσιαστούν μέσω βίντεο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιστοσελίδα της διεθνούς ομοσπονδίας φιλοξενεί μάλιστα και δηλώσεις της αθλήτριας της εθνικής ομάδας, Κρυσταλένιας Γιαλαμά, η οποία αναφέρει: «Η Αθήνα θα φιλοξενήσει για άλλη μία φορά μία μεγάλη διεθνής διοργάνωση καλλιτεχνικής κολύμβησης. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που ένα από τα καλύτερα κλειστά κολυμβητήρια του κόσμου, το Ολυμπιακό Κέντρο Υγρού Στίβου της Αθήνας, θα είναι η έδρα του τελικού των World Series. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους κορυφαίους αθλητές του κόσμου, λίγες εβδομάδες πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Είμαι βέβαιη ότι όλοι οι αθλητές θα επικεντρωθούν ώστε να προσφέρουν φανταστικές εμφανίσεις. Κρατήστε την ημερομηνία: 20-22 Μαΐου οι καλύτεροι θα βρίσκονται στην Αθήνα!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης