Έφτασε στην πηγή των μεταλλίων, αλλά δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά του πόντιουμ των νικητών. Ο λόγος για τον Διονύση Ξένο, ο οποίος κατέκτησε την 5η θέση στην κατηγορία των -67 κιλών του Karate 1 Series A που διεξήχθη στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας. Στην ίδια διοργάνωση, ο Γιώργος Τζάνος ήταν 7ος στα -84 κιλά.

Ο Ξένος σημείωσε τέσσερις νίκες στα προκριματικά και συγκεκριμένα επί των Μιχαΐλ Ποΐμτσεφ (Ρωσία) με 2-1, Αμίρ Ρεζά Μιρζαεί Φασταλί (Ιράν) με 2-0, Τόμας Κάσερερ (Αυστρία) με 4-2 και Αλί Σαγιέντ Ισμαίλ (Αίγυπτος) με 3-1. Προκρίθηκε στον ημιτελικό μετά τη νίκη 1-0 επί του Βέλγου Ζουλιέν Κουστίν, όμως εκεί γνώρισε την ήττα από τον Αιγύπτιο Αλί Ελσαβί με 2-1. Στον τελικό των ρεπεσάζ που έγινε σήμερα (3/3), ο Ξένος ηττήθηκε 5-1 από τον Ιταλό Λούκα Μαρέσκα και κατέλαβε την 5η θέση που θα του προσφέρει πάντως αρκετούς βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη, στην προσπάθεια που καταβάλλει για να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Στα προκριματικά των -84 κιλών, ο Τζάνος σημείωσε επίσης τέσσερις νίκες. Επικράτησε 3-0 του Γάλλου Ριντά Μπουτανταούτ, 6-4 του Αιγύπτιου Ραμαντάν Μοχάμεντ Αχμέντ, 4-0 του Ισπανού Αλεχάντρο Μολίνα Αρενκόν και 7-5 του Ουκρανού Άντριι Τοροσάνκο. Κατέλαβε την 7η θέση μετά τις ήττες από τους Ουγκούρ Ακτάς (Τουρκία) στα προημιτελικά και Ντάνιελ Γκιόργκι (Ουγγαρία) στον ημιτελικό των ρεπεσάζ.