Ο Ράφα Ναδάλ δεν βιάζεται να επιστρέψει στη δράση και διέψευσε πως έχει δηλώσει συμμετοχή στο Masters του Μόντε Κάρλο, που θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα. Ο Ισπανός σούπερ σταρ, κάτοχος 22 Grand Slam, είναι εκτός γηπέδων λόγω τραυματισμού στο αριστερό πόδι, που «κληρονόμησε» στο πρόσφατο Australian Open κι ως εκ τούτου αποφάσισε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το 1000άρι τουρνουά της Καλιφόρνια, το Indian Wells.

Οι διοργανωτές του τουρνουά στη Γαλλία ανακοίνωσαν ότι ο Ισπανός θα είναι σίγουρα ικανός να πάρει το τρόπαιο για 12η φορά μετά τον τελευταίο του τραυματισμό, αλλά ο ίδιος διέψευσε πως θα λάβει μέρος στη διοργάνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν γνωρίζω ποιος διακίνησε αυτή την πληροφορία. Προφανώς αν ήταν αληθινή θα την επιβεβαίωνα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ. Ακολουθώ την πορεία μου και δεν γνωρίζω πότε θα παίξω ξανά, αυτή είναι η αλήθεια. Είμαι στη φάση που αυξάνω τη δουλειά. Αν γνώριζα πότε θα επιστρέψω θα το έλεγα αλλά δεν γνωρίζω. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι θα αγωνιστώ στο Μόντε Κάρλο, η κατάσταση αξιολογείται μέρα με τη μέρα. Προτιμώ να λέω πράγματα όταν όντως τα γνωρίζω», τόνισε σχετικά στην αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης «Marca».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης