Την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας του εξέφρασε ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, ο οποίος παράλληλα εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει τη φετινή Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ζέντες: «Νικήσαμε εύκολα και το δείχνει η διαφορά στο σκορ (σ.σ. 10-36). Η Ζέντες είχε την τελευταία στιγμή την απώλεια της Μπούικα και αυτό νομίζω ότι έπαιξε ρόλο στην απόδοση της ομάδας. Δεν νομίζω ότι είναι εύκολο να καλυφθεί μία τέτοια διαφορά».

Για το τι θα αλλάξει αν αγωνιστεί η Μπούικα στη ρεβάνς: «Θα είναι διαφορετικής σίγουρα η ρεβάνς. Οι ομάδες της Ουγγαρίας είναι επικίνδυνες στην έδρα τους γιατί πάντα ρισκάρουν. Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι στο θέμα του ρυθμού και πρέπει να το προσέξουμε αυτό. Για να καλυφθεί η διαφορά θα πρέπει να βάλει εύκολα γκολ η Ζέντες και αυτά πρέπει να αποφύγουμε».

Για τον ποιον αντίπαλο θέλει στα ημιτελικά: «Σε αυτό το επίπεδο, οι οκτώ ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Αν εξαιρέσω την Σαμπαντέλ, λόγω εμπειρίας και ρόστερ, δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις υπόλοιπες. Θα προτιμούσα τη Βουλιαγμένη από την Κίνεφ για παράδειγμα. Κάτι προς το δικό μας στιλ. Ελληνικές, ιταλικές και ισπανικές ομάδες είναι πιο εύκολο να τις προσεγγίζουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν μπορεί να πάρει Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός: «Μπορεί να τη σηκώσει πιστεύω. Αλλά, όταν παίζεις σε ένα Final 4 νομίζω είναι θέμα και η κατάσταση που θα είσαι εκείνη την εποχή. Οι τραυματισμοί μπορεί να σου στοιχίσουν και αυτοί μας έχουν πληγώσει πολύ φέτος. Δεν μπορείς από τώρα να προδικάσεις πράγματα. Είναι κυρίως θέμα τάιμινγκ. Σε τι κατάσταση θα είναι κάθε ομάδα εκείνη τη στιγμή».

Για τη ρεβάνς της Βουλιαγμένης με την Κίνεφ: «Έχει πιθανότητες η Βουλιαγμένη να περάσει. Στον Πειραιά έχασε στο τέλος το παιχνίδι, αφού γύρισε όταν ήταν τρία γκολ πίσω. Θα πρέπει να ελέγξει το ρυθμό, γιατί οι Ρωσίδες είναι γρήγορες. Αλλά θα πρέπει η Βουλιαγμένη να κρατήσει χαμηλά το σκορ. Δεν είναι καταδικασμένη και πιστεύω πως μπορεί να περάσει».

Για τη δικαίωση της Ασημάκη: «Είχαμε μεγάλη ανησυχία γιατί όταν φτάνει μία υπόθεση στο δικαστήριο δεν ξέρεις την απόφαση. Τα πράγμα είναι περίπλοκα. Μέχρι τώρα υπήρχε ανασφάλεια και φθοράς στην ομάδα, ενώ όλα αυτά επηρέασαν και την ίδια. Δεχθήκαμε την απόφαση με ανακούφιση, γιατί η συγκεκριμένη παίκτρια που μπορεί να κάνει τη διαφορά, θα είναι μαζί μας. Θα πήγαινε όλη η χρονιά στράφι, σε διαφορετική περίπτωση».

Για το πρωτάθλημα: «Το σίγουρο είναι οι δύο ομάδες θα είναι στον τελικό. Είναι εξαιρετικά απίθανο να γίνει κάτι διαφορετικό. Δεν παίζει ρόλο το πλεονέκτημα έδρας, όπως έχει δείξει η προϊστορία. Έχουμε πάρει πρωτάθλημα με μειονέκτημα έδρας και αυτό το έχει κάνει και η Βουλιαγμένη. Θεωρώ ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και πιο ποιοτική. Αν όλα πάνε καλά, πιστεύω πως μπορεί να επαναληφθεί το περσινό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης