Από τις 6 έως τις 11 Μαΐου, τα Γρεβενά μετατράπηκαν στο επίκεντρο της Ελληνικής Πυγμαχίας, φιλοξενώντας – για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά – τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παίδων-Κορασίδων και Παμπαίδων-Παγκορασίδων, τα οποία στέφθηκαν με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία.
Περισσότεροι από 280 αθλητές και αθλήτριες από 50 Σωματεία όλης της Ελλάδας, συμμετείχαν στους αγώνες που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας σε άρτια συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών και το Δήμο Γρεβενών.
Δήλωση του Προέδρου της Ε.Ο.Π. κ. Χάρη Μαριόλη:
«Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας επενδύει με συνέπεια στην αποκέντρωση του αθλητισμού. Θέλουμε οι αγώνες να γίνονται όχι μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά και στις τοπικές κοινωνίες που αγκαλιάζουν το άθλημα, όπως έγινε στα Γρεβενά».
«Η συμμετοχή 280 αθλητών από 50 Σωματεία αποτελεί ζωντανή απόδειξη της αναγέννησης της πυγμαχίας στη χώρα. Μέσα από αυτή τη διοργάνωση, αναδεικνύονται τα ταλέντα του αύριο, τα παιδιά που θα φορέσουν τη γαλανόλευκη στις διεθνείς διοργανώσεις».
«Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Δήμο Γρεβενών για την αγαστή συνεργασία, τους χορηγούς μας, καθώς και όλους όσους συντέλεσαν για την άριστη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων. Η επιτυχία ανήκει σε όλους».