Ο Αντρέι Ρούμπλεφ σταμάτησε την πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στα προημιτελικά του τουρνουά ATP 500 της Ντόχα. Ο Ρώσος, κάτοχος του τίτλου του Qatar Οpen επικράτησε του Έλληνα τενίστα με 6-3, 7-6(2) και πέρασε στην τετράδα, όπου θα αντιμετωπίσει, είτε τον Ισπανό Κάρλος Αλκαράθ, είτε τον επίσης Ρώσο Κάρεν Κατσάνοφ.
Ο Στέφανος ξεκίνησε τον αγώνα κρατώντας το σερβίς του, ενώ με τον ίδιο τρόπο απάντησε και ο Ρούμπλεφ (1-1). Ο Ρώσος πέτυχε το μπρέικ στο τρίτο γκέιμ, και απέκτησε προβάδισμα στο σετ, φτάνοντας με το δικό του σερβίς στο 3-1.
Στη συνέχεια ο Τσιτσιπάς μείωσε σε 3-2, και στο έκτο γκέιμ, έχασε τέσσερα μπρέικ πόιντς και τεράστια ευκαιρία για να φτάσει στην ισοφάριση. Έτσι, ο Ρούμπλεφ κράτησε το σερβίς του και προηγήθηκε 4-2, με τον Έλληνα να μειώνει εκ νέου (4-3). Μετά το 5-3 του Ρώσου στο όγδοο γκέιμ, ο Ρούμπλεφ προηγήθηκε 30-0, στο ένατο, με το παιχνίδι να διακόπτεται προσωρινά. Ένα θέμα με τα κορδόνια του Τσιτσιπά έφερε την προσωρινή διακοπή στον προημιτελικό και τον Απόστολο Τσιτσιπά να… φτιάχνει το παπούτσι.
Διαβάστε περισσότερα στο paixebala.gr

