Ο Κουβανός διαγώνιος του Παναθηναϊκού Φερνάντο Ερνάντεζ αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής (MVP) της 17ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League 2023-24.

Ο Ερνάντεζ ήταν ο κορυφαίος στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού με 3-1 στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής, στο Μετς, που έκρινε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.

Με 6,4 στο Index ήταν ο κορυφαίος του αγώνα. Σημείωσε 23 πόντους με 18/34 τελειωμένες επιθέσεις και ποσοστό αποτελεσματικότητας στην επίθεση 53%. Επίσης πήρε 3 άσσους από το σερβίς και 2 πόντους από το μπλοκ.

Ο Φερνάντο Ερνάντεζ είναι γεννημένος 11/09/1989, έχει ύψος 1,96, αγωνίζεται διαγώνιος, φοράει τη φανέλα με το Νο 19 και είναι η δεύτερη σεζόν στον Παναθηναϊκό.

«Ευχαριστώ πολύ για τη διάκριση αυτή. Δεν πιστεύω ότι την αξίζω μόνο εγώ αλλά όλη η ομάδα. Ήμασταν πολύ καλοί στο σερβίς, στο μπλοκ-άμυνα και έτσι οι συμπαίκτες μου, μου έδωσαν την ευκαιρία να τελειώσω τις κρίσιμες μπάλες», δήλωσε ο Κουβανός διαγώνιος.

«Το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου και στους φιλάθλους μας, που μας στηρίζουν από την αρχή και μέχρι το τέλος κάθε αγώνα και με κάνουν να… πετάω φωτιές».

Η κορυφαία επτάδα της 17ης αγωνιστικής:

MVP: Φερνάντο Ερνάντεζ (Παναθηναϊκός)

Πασαδόρος: Αγκίρε Ιερεσουέλο (Παναθηναϊκός)

Διαγώνιος: Φερνάντο Ερνάντεζ (Παναθηναϊκός)

Κεντρικοί: Θεόδωρος Βουλκίδης (Παναθηναϊκός)

Αχιλλέας Μπάσης (Μίλων)

Ακραίοι: Βαν Χάρντερεν (ΠΑΟΚ)

Ρέγκο Ρικάρντο (ΑΟΠ Κηφισιάς)

Λίμπερο: Σπύρος Βελούδης (ΑΟΠ Κηφισιάς)