Δεν έχει προηγούμενο ο τρόπος με τον οποίο δύο οπαδοί της Σέφιλντ θέλησαν να «πικάρουν» τους αντίπαλους οπαδούς της Σάντερλαντ κατά την διάρκεια του μεταξύ τους παιχνιδιού για την Championship της Αγγλίας.

Στον αγώνα των δύο ομάδων,  δύο οπαδοί της ομάδας του Σέφιλντ «συνελήφθησαν» από τους φωτογράφους να κρατούν ένα κινητό με μια φωτογραφία του μικρού Μπράντλεϊ Λόουρι που πέθανε σε ηλικία 6 ετών από καρκίνο και να τον ειρωνεύονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο μικρός φίλος των “μαυρόγατων” έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις έξι ετών το 2017, μετά από μάχη με τον καρκίνο κι ενώ είχε προλάβει να αγαπηθεί από κάθε ποδοσφαιρόφιλο, εμφανιζόμενος συχνά στο γήπεδο – αναπτύσσοντας μια ιδιαίτερη σχέση με τον Ζερμέν Ντεφόε.

Η βρετανική αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τους δύο νεαρούς που προχώρησαν στην απαράδεκτη ενέργεια. Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 31 και 27 ετών, αντίστοιχα, οι οποίοι ερευνώνται για περιύβριση νεκρού, αφού ήταν έντονες οι αντιδράσεις της κοινωνικής γνώμης στο Νησί.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα αυτήν την εξωφρενική και εντελώς αξιοθρήνητη συμπεριφορά», ήταν η αντίδραση της διοίκησης της Σέφιλντ μετά τις ενέργειες των οπαδών τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης