Yπό το βλέμμα του Δημήτρη Μελισσανίδη πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν τον πρώτο αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που θα διεξαχθεί το βράδυ της Τρίτης (20.30) στο ΟΑΚΑ, για τον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ «ανέβηκε» στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα και παρακολούθησε το πρόγραμμα, με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου να έχει τετ-α-τετ με τον μεγάλο άτυχο του φετινού καλοκαιριού, τον Βασίλη Μπάρκα.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η αποστολή που ανακοίνωσε ο Χιμένεθ δεν επεφύλασσε ιδιαίτερες εκπλήξεις.

Πιο συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές, αφήνοντας εκτός τους Βινίσιους, και Τζανετόπουλο.

Αντιθέτως, κανονικά σε αυτή βρίσκεται ο Βίκτορας Κλωναρίδης, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Φυσικά, εκτός αποστολής είναι ο Βασίλης Μπάρκας, που έκανε επέμβαση προ ημερών, όπως και οι Βασίλης Λαμπρόπουλος (συνεχίζει την αποθεραπεία του), Τάσος Μπακασέτας (συμμετείχε σήμερα σε μέρος του κανονικού προγράμματος).

Αναλυτικά η αποστολή: Τσιντώτας, Ανέστης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Πατίτο, Τρίστασον, Αλμέιδα, Γιακουμάκης, Λιβάγια.