Τις μεταγραφές του Carlos Casteglione, του Wellington Baroni και του Isaac Becerra Alguacil από την Espanyol ανακοίνωσε ο Πανιώνιος. Οι τρεις παίκτες αποκτήθηκαν με τη μορφή δανεισμού, ενώ για τον πρώτο οι «κυανέρυθροι» διατηρούν οψιόν αγοράς.

Η ανακοίνωση για τον Carlos Casteglione αναφέρει:

«Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την κατ’ αρχάς συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Carlos Casteglione. Ο 29χρονος (γεν. 9 Μαΐου 1980) αμυντικός αγωνιζόταν τα 6 τελευταία χρόνια στην Arsenal Sarandi, με 149 συμμετοχές στην Α’ Εθνική Αργεντινής, όπου ως αρχηγός κατέκτησε και το Copa Libertadores.

Ο Carlos Casteglione αγωνίζεται στις θέσεις αμυντικό χαφ, σέντερ μπακ και αριστερό μπάκ χαφ. Αποκτήθηκε για ένα χρόνο υπό μορφή δανεισμού από την ομάδα Arsenal Sarandi της Αργεντινής. Ο Πανιώνιος διατηρεί το μονομερές δικαίωμα (option) αγοράς, να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή για επιπλέον 2 χρόνια το καλοκαίρι του 2010. Η ολοκλήρωση των λεπτομερειών της μεταγραφής αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου».

Η ανακοίνωση για τους παίκτες της Espanyol αναφέρει:

«Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την κατ’ αρχάς συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές Isaac Becerra Alguacil (21 ετών, τερματοφύλακας) και Wellington Baroni (20 ετών, αμυντικός).

Οι δύο ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν υπό μορφή δανεισμού 1 έτους από την Εσπανιόλ, στα πλαίσια της συνεργασίας με την ισπανική ομάδα, στην οποία και θα επιστρέψουν το καλοκαίρι του 2010. Τα τυπικά της μεταγραφής των 2 ποδοσφαιριστών αναμένεται να ολοκληρωθούν τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου».

photo: http://www.panionios.gr/