Πεπεισμένος ότι η Μπαρτσελόνα μπορεί να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 και να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε ο Ζεράρ Πικέ στη συνέντευξη Τύπου, εν όψει του αυριανού επαναληπτικού με τη Μίλαν.

«Έχουμε τις μονάδες για να πετύχουμε την ανατροπή και να προκριθούμε. Η Μίλαν είναι μία μεγάλη ομάδα αλλά έχουμε την δυνατότερη ομάδα στην ιστορία της Μπαρτσελόνα. Μπορούμε να τα καταφέρουμε», τόνισε αρχικά ο Καταλανός στόπερ και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα πρέπει να είμαστε 90.000 άνθρωποι ενωμένοι. Όποιος δεν πιστεύει πως δεν θα καταφέρουμε, ας μείνει σπίτι. Αύριο αυτή η ομάδα θα απαντήσει, θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε, για εμάς και τον Βιλανόβα.Το 3-0 θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα».

Εν συνεχεία ο κεντρικός αμυντικός των «μπλαουγκράνα» προσπάθησε να προβλέψει το πως θα εξελιχτεί το ματς, λέγοντας: «Η Μίλαν θα κλειστεί, όμως αυτό που δεν λείπει από εμάς είναι η επιθετικότητα. Δεν έχουμε δικαιολογίες, θα βγούμε στο γήπεδο για να νικήσουμε. Θα είναι σημαντικό να παίξουμε με μυαλό αλλά και με καρδιά».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης