Η ηθοποιός Χριστίνα Θεοδωροπούλου που αυτή την περίοδο ερμηνεύει τον ρόλο της Σίρλεϊ Βαλεντάιν στο ομώνυμο έργο του Γουΐλι Ράσσελ στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου μίλησε στο Αχελώος tv και στο Μάκη Μάκκα για την κρίση και την δύσκολη περίοδο που βιώνει η ελληνική κοινωνία.

«Πρέπει να αντιδράσουμε ο κόσμος δεν αντιδράει είναι φοβισμένος σαν να έχει φάει μια σφαλιάρα και να μην ξέρει από του ήρθε, ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα αντιδράσει. Πρέπει και κάποιοι άνθρωποι να πληρώσουν», τόνισε, ενώ απαντώντας για τις επιπτώσεις από την οικονομική κρίση στον χώρο του θεάματος δήλωσε: «Υπάρχει πρόβλημα τεράστιο στον χώρο του θεάματος. Το θέατρο όταν είναι καλό, θα σου απαλύνει την ψυχή. Θέλω να είμαι αισιόδοξη ότι η πτώση στον χώρο του θεάτρου θα είναι περιορισμένη και ο κόσμος θα στραφεί στο θέατρο από την ανάγκη να ακούσει κάτι δυνατό που θα του δώσει δύναμη θα τον κρατήσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική τηλεόραση και την συμμετοχή της στη σειρά «Τα μυστικά της Εδεμ», ανέφερε: «Στην τηλεόραση είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα πριν από λίγα χρόνια στα ελληνικά κανάλια γίνονταν 45 νέες σειρές και αυτή την στιγμή γίνονται τρεις. Δεν είναι μείωση απλά, είναι καταβαράθρωση των πάντων”.

Τέλος για τη συνεργασία της με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου και τον ρόλο της Σίρλεϊ Βαλεντάιν, επεσήμανε: «Στο Δημοτικό θέατρο Αγρινίου πήγα για τον Βασίλη Νικολαιδη που είναι λατρευτός άνθρωπος και καταπληκτικός σκηνοθέτης. Το έργο που παίζω είναι η επανάσταση μιας νοικοκυράς όταν η ζωή της έχει φθάσει στο τέλμα και θέλει να αποδράσει. Κάθε γυναίκα θα δει κομμάτια από την ζωή της μέσα από το έργο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης