Οι αφόρητοι πόνοι που αισθανόταν ο Τζον Τέρι, ήταν η αιτία της αντικατάστασής του στο χθεσινό αγώνα ρεβάνς της Τσέλσι με την Μπενφίκα, για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο αρχηγός των «μπλε» έχει υποστεί κάταγμα σε δύο πλευρά από την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Λισαβόνα, την περασμένη εβδομάδα, αλλά αποφάσισε να δώσει το «παρών» στο δεύτερο παιχνίδι, ώστε να βοηθήσει την ομάδα του να διασφαλίσει την πρόκρισή της στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν μπορούσα να αναπνεύσω και το στήθος μου πονούσε. Ηταν πολύ δύσκολο, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο», δήλωσε ο έμπειρος αμυντικός, που ξεκαθάρισε πάντως ότι δεν σκοπεύει να ξεκουραστεί στη συνέχεια. «Οταν τραυματίζεσαι στα πλευρά, δεν μπορείς να κάνει κάτι, δεν υπάρχει θεραπεία, πρέπει να περιμένεις να περάσει. Μπορώ αναμφίβολα να συμμετέχω σε αγώνες», τόνισε ο Τέρι, που λογικά πάντως θα πάρει κάποιες «ανάσες» από τον Ντι Ματέο, δεδομένου ότι η Τσέλσι έχει να δώσει οκτώ παιχνίδια (σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ) μέσα 26 ημέρες.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης