«Να επιστρέψει ο Ηρακλής εκεί που αξίζει»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012, 19:17
«Να επιστρέψει ο Ηρακλής εκεί που αξίζει»
Την επιστροφή στη Super League έθεσαν ως στόχο του Ηρακλή οι διοικούντες την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι διοικούντες το «κυανόλευκο» ΤΑΠ Ηρακλής μίλησαν για πρώτη φορά στους εκπροσώπους του Τύπου, παρουσιάζοντας παράλληλα τοn νέο τεχνικό του «γηραιού», Σούλη Παπαδόπουλο.

«Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι οικονομική υγεία. Το πλάνο που υπήρχε στην ΑΕ Ποντίων, σε μικρότερη κλίμακα βέβαια, θα το εφαρμόσουμε και στον Ηρακλή μας. Στόχος μας αγωνιστικά, σε πρώτη φάση, είναι η Football League. Απαραίτητη προϋπόθεση γι' αυτό είναι η συσπείρωση, η παρουσία όλων των Ηρακλειδέων στην προσπάθεια που κάνουμε εμείς και παιδιά από ΑΣ.

Γι' αυτό καλούμε όλο τον κόσμο του Ηρακλή κοντά μας, διότι ο Ηρακλής είναι η ιστορικότερη ομάδα της Ελλάδα. Να αρχίσει η αναγέννηση από σήμερα για να οδηγήσουμε τον Ηρακλή στη Super League, όπου θέλουμε να έχει ρόλο πρωταγωνιστικό, γιατί μόνο αυτό του αξίζει.

Είναι τιμή να ηγηθώ αυτής της προσπάθειας, πρώτος μεταξύ ίσων για το μεγαλείο του Ηρακλή μας», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος των «κυανόλευκων» Θόδωρος Παπαδόπουλος και πρόσθεσε:

«Μείναμε πίσω στο πρωτάθλημα, με τα αρνητικά αποτελέσματα που είχαμε, τα αντανακλαστικά μας, όμως, λειτουργούν άμεσα. Δε δέχομαι ο Ηρακλής να μην είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Οτιδήποτε άλλο από άνοδο στη Football League θα το θεωρήσω αποτυχία. Όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε έναν μεγάλο Ηρακλή. Είμαι ενθουσιασμένος με τον κόσμο, ανταποκρίθηκε από το πρώτο παιχνίδι μας με τον Τυληκράτη.

Το ρόστερ και η ομάδα μας άνετα θα ήτανε στη Super League. Αν υλοποιηθεί ο στόχος της ανόδου, η μετατροπή του ΤΑΠ σε ΠΑΕ θεωρείται δεδομένη. Εκεί θα έχω και πάλι το δικαίωμα να ηγηθώ. Στη νέα ΠΑΕ, εγώ θα έχω το 51% των μετοχών και το υπόλοιπο 49%, θα πάει στον κόσμο του Ηρακλή. Κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ σε καμιά άλλη ομάδα».

Από την πλευρά του ο Σούλης Παπαδόπουλος,, ο οποίος αντικατέστησε στον πάγκο του Ηρακλή τον Λεωνίδα Μπίλη, τόνισε: «Αν δεν ήταν ο Ηρακλής, δε θα δεχόμουν τη πρόταση. Δεν "έχτισα" εγώ την ομάδα, με τη βοήθεια του κόσμου, όμως, της διοίκησης και πάνω απ' όλα των παικτών, θα φτάσουμε τον Ηρακλή εκεί που αξίζει. Είμαστε ο Ηρακλής και αυτό πρέπει να το δείχνουμε στο γήπεδο.

Η ομάδα πρέπει να είναι στη Θεσσαλονίκη. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την τιμή που μου έκανε με την πρόταση συνεργασίας, πολλοί προπονητές θα ήθελαν να είναι στη θέση μου. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για τον Ηρακλή».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012, 00:02