Οι διακοπές τελείωσαν για τους παίκτες του Άρη, οι οποίοι επέστρεψαν στις προπονήσεις. Στην πρώτη συνάντηση για τη νέα σεζόν οι “κίτρινοι” δεν ήταν μόνοι. Στο πλευρό τους ήταν 7.000 φίλαθλοι της ομάδας, οι οποίοι αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Την παράσταση “έκλεψε” ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη και να γίνει… πρωτευουσιάνος, υπογράφοντας για λογαριασμό είτε του Ολυμπιακού είτε του Παναθηναϊκού. Οι “κίτρινοι” φίλαθλοι με πολλά χειροκροτήματα και παραινέσεις προσπάθησαν να μεταπείσουν τον παίκτη και να τον κρατήσουν και την επόμενη σεζόν στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Αυτό όμως δεν κράτησε πολύ και τα χειροκροτήματα διαδέχτηκαν τις αποδοκιμασίες. Αποτέλεσμα ήταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος να προπονηθεί με μεγάλη δυσκολία και να φαίνεται… έξω από τα νερά του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αμυντικός είχε συνάντηση νωρίτερα με τον πρόεδρο Λάμπρο Σκόρδα, στην οποία συζητήθηκε χωρίς αποτέλεσμα η ανανέωση της συνεργασίας, αφού ο Παπαδόπουλος δε συμφώνησε στην επέκταση του συμβολαίου του.

Τέλος, ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Βαλεντίν Ρομπέρζ για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο 31χρονος Γάλλος αμυντικός δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα των “κίτρινων”: “Είμαι ευτυχισμένος που υπέγραψα στον Άρη. Ξέρω ότι πρόκειται για μία σπουδαία ομάδα, άλλωστε είδα και την πορεία της στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Θέλω να δείξω και στη διοίκηση και στον προπονητή αλλά και στους φιλάθλους της ομάδας τι μπορώ να προσφέρω στο γήπεδο, θέλω να δώσω και την ψυχή μου. Το κλίμα είναι εξαιρετικό, τα παιδιά με υποδέχτηκαν πολύ θερμά. Συνάντησα μια πολύ οργανωμένη ομάδα, που δουλεύει επαγγελματικά σε όλα τα επίπεδα, με πολύ καλό σκάουτινγκ. Ήξερα τον Κόκε από τη θητεία του στη Μαρσέιγ και ελπίζω να έχω κι εγώ την ίδια πορεία”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης