Θ. Κουλουχέρης: «Κανείς δεν με ρώτησε πώς τα έβγαζα πέρα»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012, 10:06
Θ. Κουλουχέρης: «Κανείς δεν με ρώτησε πώς τα έβγαζα πέρα»
Ο Θέμης Κουλουχέρης έκανε προσφυγή κατά της ΠΑΕ Άρης για απλήρωτες οφειλές, αλλά η ΠΑΕ δεν ήταν συνεπής στην εξόφληση και τώρα κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου κατηγορούν τον παίκτη για την τροπή της υπόθεσης, αλλά ο ίδιος ξεκαθάρισε τη θέση του μιλώντας στην εφημερίδα «Goal».

«Έκανα προσφυγή κατά της ΠΑΕ Άρης στις 22 Νοεμβρίου του 2011. Ήμουν απλήρωτος από το καλοκαίρι του 2011. Κανείς δεν με ρώτησε πώς τα έβγαζα πέρα, αν είχα ανάγκες ή πώς πλήρωνα τα ενοίκιά μου. Όταν ήρθε ο κ. Τσιώλης, μου είπε πως δεν του κάνω, δεν μίλησα. Έβαλα το κεφάλι κάτω, έψαξα να βρω ομάδα, έφερα μια πρόταση, όμως η διοίκηση ήθελε αποζημίωση.

Συνέχισα να κάνω μόνος μου προπονήσεις. Έφυγε ο Τσιώλης, ήρθε ο Πρόμπιερζ, ξανά τα ίδια. Με έβαζαν να κάνω προπόνηση πρωινές ώρες ξεχωριστά από την ομάδα. Και πάλι δεν μίλησα. Τους έλεγα "θα κάνω προσφυγή" και μου απαντούσαν "κάνε, δεν θα πάρεις ποτέ τα λεφτά σου". Τελικά έγινε διακανονισμός σε 10 δόσεις των 30.000 ευρώ.

Μου δίνουν μόνο τη μία δόση κι αυτή μέσω τηλεοπτικών και εδώ και τρεις μήνες με αγνοούν και τελικά με θυμούνται μόλις μια μέρα πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης. Κι έρχονται τώρα αυτοί οι κύριοι και μου λένε πως εγώ καταστρέφω τον Άρη; Τη στιγμή που οι άνθρωποι έχουν κάνει εγκλήματα, σκορπώντας τόσα χρήματα σε αμέτρητους παίκτες;

Μίλησα με τον Ζαμπέτα. Η πρότασή του ήταν να πάρω 30 χιλιάδες τώρα, άλλες 20 τον Μάιο και τα υπόλοιπα σε βάθος 3 χρόνων. Δεν το δέχθηκα. Πάνω στη συζήτηση μου λέει πως "αν καταστραφεί η ομάδα, θα χάσεις κι εσύ τα λεφτά σου". Η απάντησή μου ήταν πως "αν διαλυθεί ο Άρης, μπορεί να χάσω τα λεφτά μου, όμως εσένα κι όσους έφεραν την ομάδα σε αυτή την κατάσταση θα σας κυνηγάει όλη η Θεσσαλονίκη"».


Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012, 10:06