Για τις εντυπώσεις του από τον πρώτο χρόνο παρουσίας του στην ΑΕΚ μίλησε στη σουηδική ιστοσελίδα «svenskfotboll.se» ο Daniel Majstorovic, ο οποίος, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι με τη μεταγραφή του από την Basel στην Ένωση έκανε ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

«Πριν τη Basel είχα αγωνιστεί στην ολλανδική Twente. Με τη μεταγραφή μου στην Ελβετία αισθάνθηκα ότι πήγα σε μια σπουδαία ομάδα, που παίζει στην Ευρώπη και διεκδικεί κάθε χρόνο το πρωτάθλημα της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν υπάρχει τίποτα που να μετρά περισσότερο από την εξέλιξη ενός παίκτη, που του δίνει τη δυνατότητα να ανταπεξέρχεται στην πίεση. Αυτό με έκανε περισσότερο δυνατό και κατάφερα να κατακτήσω τρία πρωταθλήματα», δήλωσε αρχικά ο Σουηδός διεθνής αμυντικός του δικεφάλου και συνέχισε: «Στην ΑΕΚ συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Μεγαλύτερη ομάδα, φανατικοί οπαδοί και 14 αθλητικά έντυπα που ασχολούνται καθημερινά με το ποδόσφαιρο. Χωρίς αμφιβολία, είναι τρελοί στην Ελλάδα. Εδώ υπάρχει περισσότερο πάθος και συνέπεια. Οι Έλληνες ενδιαφέρονται πολύ για το ποδόσφαιρο και χαρακτηρίζονται από το φανατισμό τους. Τους αρέσει να μιλούν για τα γεγονότα, χωρίς όμως να είναι πάντα 100% ακριβή αυτά που λένε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης