Στο… στείρο 0-0 έμειναν στην Κρήτη Εργοτέλης και ΠΑΟΚ σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο “δικέφαλος του Βορρά” διατήρησε το αήττητο του και πέρασε μόνος πρώτος στο βαθμολογικό πίνακα, με τον Ολυμπιακό να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Από την άλλη, οι “κιτρινόμαυροι” της Κρήτης έφτασαν τους 8 βαθμούς και διατηρήθηκαν στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας.  

Μόλις στο 2’ ο ΠΑΟΚ έχασε την πρώτη του ευκαιρία με τον Ίβιτς να μην καταφέρνει να κάνει την προβολή. Στο επόμενο ήταν η σειρά του Εργοτέλη να απειλήσει με τον Ζούνιορ να σουτάρει μόλις άουτ. Το παιχνίδι κύλησε ήρεμα στη συνέχεια με τις δύο ομάδες να θέλουν να διατηρήσουν το μηδέν στην άμυνά τους. Στο 41’ ο ΠΑΟΚ έχασε σημαντική ευκαιρία με τον  Κωνσταντινίδη, ο οποίος βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή, αλλά καθυστέρησε να πλασάρει και ο Δασκαλάκης του έκλεισε έγκαιρα το οπτικό πεδίο και απέκρουσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο μέρος, οι Θεσσαλονικείς απείλησαν πρώτοι. Στο 49’ ο Βερόν πέρασε τη μπάλα στην πλάτη της άμυνας, αλλά ο Μουσλίμοβιτς έκανε κακό κοντρόλ ενώ έβγαινε απέναντι στον Δασκαλάκη. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ογκουνσότο από καλή θέση σούταρε άουτ.

Στο 67’ και πάλι ο Μουσλίμοβιτς με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ ο Ογκουνσότο ένα λεπτό μετά δεν κατάφερε να νικήσει τον Χαλκιά.

Προς το τέλος του αγώνα ο ΠΑΟΚ έδειξε να ελέγχει τον αγώνα, αλλά ο Εργοτέλης ήταν αυτός που απείλησε για τελευταία φορά. Στο 84’ ο Φραγκουλάκης έκανε ένα επικίνδυνο σουτ, το οποίο ανάγκασε τον Χαλκιά να διώξει με υπερένταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες κάρτες: Μαουρίτσιο, Ογκουνσότο, Ρομάνο, Χίμπλινγκερ – Ίβιτς, Δάρλας, Σνάουτσνερ

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Τζούνιορ (77΄ Φραγκουλάκης), Πλάσνεγκερ, Μαουρίτσιο, Χίμπλινγκερ, Ογκουνσότο, Γραμμόζης, Κουτσιανικούλης (77΄ Βακουφτσής), Ρομάνο (83΄ Ροτζέριο), Κορδονούρης, Γελαδάρης.

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Γκαρσία, Βερόν, Ίβιτς (89΄ Αθανασιάδης), Μουσλίμοβιτς, Λάκης (62΄ Μπακαγιόκο), Δάρλας, Κωνσταντινίδης (71΄ Κωνσταντινίδης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης