Θετικός σε χρήση χασίς βρέθηκε ο Κίντελ Γουντς. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού είχε υποβληθεί σε έλεγχο ντόπινγκ, κατά τη διάρκεια των τελικών της Α1 και πλέον αναμένεται να του επιβληθεί η ποινή δύο ετών εκτός των αγωνιστικών χώρων. Με αυτά τα δεδομένα η αποχώρηση του Γουντς από τον Ολυμπιακό θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιη.

Την ίδια στιγμή, οι “ερυθρόλευκοι” ανακοίνωσαν τον Γιοτάμ Χαλπερίν. Ο Ισραηλινός μπασκετμπολίστας της Μακάμπι Τελ Αβίβ, έγινε η τέταρτη μεταγραφή του Ολυμπιακού, μετά τις προσθήκες των Έρτσεγκ, Βούισιτς και Παπαλουκά.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O νεoαποκτηθείς σε δηλώσεις του μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, τόνισε: “Οι απίστευτοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έπαιξαν σημαντικό ρόλο. Εκτιμώ ό,τι κάνουν για την ομάδα. Το δεύτερο είναι ότι ο Ολυμπιακός φτιάχνει κάτι μεγάλο και θέλω να είμαι μέρος αυτού. Το τρίτο στοιχείο ήταν η παρουσία του κόουτς Γιαννάκη. Είναι πολύ σημαντικό για έναν αθλητή να παίζει για έναν τέτοιο προπονητή”. Όσο για τους νέους του συμπαίκτες ο Χαλπερίν υπογράμμισε: “Έχουμε μεγάλους παίκτες στην ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω και πάλι τον Βούισιτς στην ομάδα, γιατί είναι σπουδαίος παίκτης, για τον Παπαλουκά δε χρειάζεται να πω κάτι, θα είναι ο ηγέτης μας. Ο Γκριρ και ο Σόφο είναι σπουδαίοι παίκτες, όπως και οι υπόλοιποι Έλληνες. Πιστεύω σ’ αυτή την ομάδα, αρκεί να ξεκινήσουμε βήμα, βήμα. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας”.

Από εκεί και πέρα, η Πειραϊκή ΚΑΕ ρίχνει το βάρος της στην περίπτωση απόκτησης του Άντονι Πάρκερ. Η διοίκηση της ομάδας, κατέθεσε πρόταση ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ στον Αμερικάνο, ο οποίος επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα. Το “αγκάθι” για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, είναι το συμβόλαιο του γκαρντ με τους Τορόντο Ράπτορς, οι οποίοι δύσκολα θα παραχωρήσουν ένα από τα βασικά του στελέχη. Ωστόσο, στο Ισραήλ θεωρούν δεδομένη την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης