Παρά την ήττα με 2-1 από την Μπάγερν στο Μόναχο, την οποία χαρακτήρισε άδικη, ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα επιστρέψει στην «Αλιάνζ Αρίνα» για να αγωνιστεί στον τελικό του Champions League.

«Είναι η πρώτη μας ήττα στη διοργάνωση φέτος, αλλά δεν έχω άσχημα συναισθήματα. Πέρυσι είδαμε πώς χάσαμε στο αντίστοιχο παιχνίδι. Σήμερα δεν πιστεύω πως αξίζαμε την ήττα, αλλά χάσαμε. Το πρώτο γκολ ήταν οφσάιντ, όμως υπάρχουν διαιτητικά λάθη τα οποία θεωρώ φυσιολογικά. Είναι εντάξει» ανέφερε ο Μουρίνιο και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι αισιόδοξος πως θα επιστρέψουμε στο γήπεδο αυτό για τον τελικό. Σίγουρα το 2-1 δεν είναι το αποτέλεσμα που θα θέλαμε, αλλά πρέπει να το αποδεχθούμε και είναι κάτι φυσιολογικό σε έναν ημιτελικό του Champions League. Μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση στην έδρα μας, με 1-0, 2-0, 3-1, ακόμη και με 2-1 στην παράταση. Τώρα περιμένουμε από τον κόσμο μας να μας βοηθήσει στον επαναληπτικό».

Ο Μουρίνιο δέχθηκε κριτική για την επιλογή να χρησιμοποιήσει σαν αριστερό μπακ τον Κοεντράο αντί για τον Μαρσέλο και απάντησε: «Ο Κοεντράο έκανε καλό ματς. Είχε δύσκολη αποστολή και την έφερε εις πέρας. Δεν μου αρέσει αυτή η ερώτηση, γιατί άλλοι παίκτες σε άλλα παιχνίδια δεν είχαν καλή απόδοση και δεν ειπώθηκε τίποτα τότε».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης