Αποφασισμένος να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους στο τέλος της σεζόν εμφανίστηκε ο Μίλος Κράσιτς, ο οποίος τόνισε παράλληλα ότι έχει μετανιώσει που δεν πήγε με τη μορφή δανεισμού στην Τότεναμ.

«Είναι φανερό ότι είμαι ξεγραμμένος και δεν υπάρχει θέση για μένα εδώ. Επομένως, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να μείνω σε καλή φυσική κατάσταση και να αναζητήσω νέο σύλλογο στο τέλος της σεζόν»  ανέφερε ο Σέρβος άσος στην εφημερίδα «Vecernje Novosti» του Βελιγραδίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία τόνισε ότι: «Υπήρχαν προτάσεις από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και την Τότεναμ στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, αλλά αποφάσισα να μείνω στη Γιουβέντους, επειδή πίστευα ότι θα έπαιρνα άλλη μια ευκαιρία εδώ. Προφανώς, αυτή ήταν μια απερίσκεπτη απόφαση και αποδεικνύεται ότι θα ήμουν πολύ καλύτερα, εάν είχα φύγει».

Ο Κράσιτς, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πτέρυγες, σημείωσε στην πρώτη χρονιά του στη Γιουβέντους εννέα τέρματα σε 41 συμμετοχές, ενώ την τρέχουσα σεζόν έχει απολογισμό μόλις ένα γκολ σε εννέα αγώνες.

«Λυπάμαι πολύ που φεύγω από τη Γιουβέντους. Κανείς δεν θα ήταν χαρούμενος που φεύγει από έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο υπό τέτοιες συνθήκες, αλλά ο Κόντε με έχει ξεγράψει και είναι καλύτερο για όλους να φύγω», είπε καταλήγοντας ο Κράσιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης