Δεν πρόκειται να καταθέσει τα… όπλα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αναφορικά με το πρόστιμο ύψους 88.000 ευρώ που τους επέβαλε η Euroleague, για τα όσα συνέβησαν στο πέμπτο ματς με την Μακάμπι.

Ο δικηγόρος της «πράσινης» ΚΑΕ , Μιχάλης Δημητρακόπουλος, με δήλωση του προανήγγειλε ότι θα ασκήθει έφεση στην δευτεροβάθμια επιτροπή της Ευρωλίγκας, ενώ επισήμανε ότι δεν δικαιωθεί το «τριφύλλι» ούτε εκεί, τότε θα γίνει προσφυγή στο Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο (CAS).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου:

«Κατά του προστίμου των 88.000 ευρώ, που επιβλήθηκε σε βάρος του Παναθηναϊκού από τον Πειθαρχικό Δικαστή της Ευρωλίγκα για τα γεγονότα του πέμπτου αγώνα play offs με τη Μακάμπι στο Ο.Α.Κ.Α., η Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός θα ασκήσει Έφεση ενώπιον του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Ευρωλίγκα.

Σε περίπτωση που το επιβληθέν πρόστιμο δεν μειωθεί σημαντικά στον δεύτερο βαθμό, η Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός προτίθεται να προσφύγει ενώπιον του Αθλητικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της Λωζάνης (C.A.S.), εξαντλώντας όλα τα ένδικα μέσα που έχει στη διάθεσή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάνω έκκληση στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να δείξουν αυτοσυγκράτηση στο μέλλον, γιατί είμαστε υπότροποι και υπάρχει κίνδυνος την επόμενη φορά να τιμωρηθεί η έδρα μας».

Διαβάστε επίσης:


Πρόστιμο στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός
,
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012, 13:34

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης