«Θα είμαστε λιοντάρια τον επόμενο Ιούνιο»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011, 20:44
«Θα είμαστε λιοντάρια τον επόμενο Ιούνιο»
Ύστερα από κάθε αποτυχία της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, στο μυαλό των Άγγλων έρχεται η ατάκα του Μισέλ Πλατινί, η οποία είχε ακουστεί πριν από αρκετά χρόνια και ανέφερε ότι η εθνική ομάδα της Αγγλίας είναι ένα λιοντάρι που τα καλοκαίρια μετατρέπεται σε... πρόβατο!

Προχθές η Αγγλία έμεινε στο 2-2 με την Ελβετία στο Γουέμπλεϊ και ο Φάμπιο Καπέλο είπε: «Θυμάμαι τι είχε πει ο Πλατινί. Όμως, τον επόμενο Ιούνιο ελπίζω ότι θα είμαστε λιοντάρια. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύση. Ξέρετε όμως ποιο είναι το φάρμακο; Δεν μας λείπει η ποιότητα. Μας λείπει η ενέργεια».

Τα βρετανικά ταμπλόιντ δεν θα δέχονταν ποτέ μια τόσο απλή εξήγηση και έτσι «φουντώνουν» οι φήμες ότι υπάρχουν διαπροσωπικά προβλήματα στις σχέσεις του Καπέλο με παίκτες. Αναφέρουν, λοιπόν, πως ο Ρίο Φέρντιναντ είναι χολωμένος.

Ο Ιταλός προπονητής επέστρεψε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Τζον Τέρι, ο οποίος είχε αποκαθηλωθεί, λόγω του περιστατικού με τη σύζυγο του Γουέιν Μπριτζ. Επίσης, ο Πίτερ Κράουτς έχει πρόβλημα με τον Καπέλο, επειδή δεν τον χρησιμοποιεί βασικό κι αυτό δημιουργεί σοβαρό επιθετικό πρόβλημα στην Αγγλία.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011, 20:44