Ύστερα από κάθε αποτυχία της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, στο μυαλό των Άγγλων έρχεται η ατάκα του Μισέλ Πλατινί, η οποία είχε ακουστεί πριν από αρκετά χρόνια και ανέφερε ότι η εθνική ομάδα της Αγγλίας είναι ένα λιοντάρι που τα καλοκαίρια μετατρέπεται σε… πρόβατο!

Προχθές η Αγγλία έμεινε στο 2-2 με την Ελβετία στο Γουέμπλεϊ και ο Φάμπιο Καπέλο είπε: «Θυμάμαι τι είχε πει ο Πλατινί. Όμως, τον επόμενο Ιούνιο ελπίζω ότι θα είμαστε λιοντάρια. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύση. Ξέρετε όμως ποιο είναι το φάρμακο; Δεν μας λείπει η ποιότητα. Μας λείπει η ενέργεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα βρετανικά ταμπλόιντ δεν θα δέχονταν ποτέ μια τόσο απλή εξήγηση και έτσι «φουντώνουν» οι φήμες ότι υπάρχουν διαπροσωπικά προβλήματα στις σχέσεις του Καπέλο με παίκτες. Αναφέρουν, λοιπόν, πως ο Ρίο Φέρντιναντ είναι χολωμένος.

Ο Ιταλός προπονητής επέστρεψε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Τζον Τέρι, ο οποίος είχε αποκαθηλωθεί, λόγω του περιστατικού με τη σύζυγο του Γουέιν Μπριτζ. Επίσης, ο Πίτερ Κράουτς έχει πρόβλημα με τον Καπέλο, επειδή δεν τον χρησιμοποιεί βασικό κι αυτό δημιουργεί σοβαρό επιθετικό πρόβλημα στην Αγγλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης