Αντίθετος με την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League να συνεχιστεί το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Αστέρα Τρίπολης από το λεπτό που διεκόπη παρουσιάστηκε ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Σαρρής.

«Πρέπει να μας σπάσουν το κεφάλι, για να μπορούμε να διακόψουμε παιχνίδι, φαίνεται» δήλωσε στον NovaΣπορ FM και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν μπορώ να κρίνω αποφάσεις δικαστικών οργάνων. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι, βάσει των κανονισμών, η απόφαση του διαιτητή ήταν σωστή. Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να κρίνω εάν έχουν δίκιο ή όχι τα πειθαρχικά όργανα. Θεωρώ ότι ο διαιτητής έκανε πάρα πολύ σωστά τη δουλειά του».

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στα τηλέφωνα που δέχεται από τους διαιτητές και στην αντίδραση της ΚΕΔ: «Υπάρχει ήδη αντίδραση των διαιτητών και είναι δικαιολογημένη. Μου τηλεφωνούσαν και αναρωτιόντουσαν … ‘’Θα πρέπει να σπάσει κεφάλι ή να χυθεί αίμα για να διακοπεί παιχνίδι’’ μου έλεγαν. Δεν ξέρω εάν θα πάει η ίδια 4άδα διαιτητών. Βάσει νόμου, πρέπει να πάει αυτή. Βρεθήκαμε προ εκπλήξεως. Δεν έχει ξανασυμβεί. Θα υπάρξει αντίδραση από τους διαιτητές. Θα συνεδριάσει η ΚΕΔ και θα δούμε».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης