«Θα υπάρξει αντίδραση από τους διαιτητές»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012, 11:59
«Θα υπάρξει αντίδραση από τους διαιτητές»
Αντίθετος με την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League να συνεχιστεί το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Αστέρα Τρίπολης από το λεπτό που διεκόπη παρουσιάστηκε ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Σαρρής.

«Πρέπει να μας σπάσουν το κεφάλι, για να μπορούμε να διακόψουμε παιχνίδι, φαίνεται» δήλωσε στον NovaΣπορ FM και συνέχισε:

«Δεν μπορώ να κρίνω αποφάσεις δικαστικών οργάνων. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι, βάσει των κανονισμών, η απόφαση του διαιτητή ήταν σωστή. Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να κρίνω εάν έχουν δίκιο ή όχι τα πειθαρχικά όργανα. Θεωρώ ότι ο διαιτητής έκανε πάρα πολύ σωστά τη δουλειά του».

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στα τηλέφωνα που δέχεται από τους διαιτητές και στην αντίδραση της ΚΕΔ: «Υπάρχει ήδη αντίδραση των διαιτητών και είναι δικαιολογημένη. Μου τηλεφωνούσαν και αναρωτιόντουσαν … ‘’Θα πρέπει να σπάσει κεφάλι ή να χυθεί αίμα για να διακοπεί παιχνίδι’’ μου έλεγαν. Δεν ξέρω εάν θα πάει η ίδια 4άδα διαιτητών. Βάσει νόμου, πρέπει να πάει αυτή. Βρεθήκαμε προ εκπλήξεως. Δεν έχει ξανασυμβεί. Θα υπάρξει αντίδραση από τους διαιτητές. Θα συνεδριάσει η ΚΕΔ και θα δούμε».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012, 12:27