Στην αποκάλυψη ότι θα κάνει τατουάζ με τον «δικέφαλο», όταν αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ προχώρησε ο Πάμπλο Γκαρσία, επιβεβαιώνοντας την ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει με τον κόσμο της ομάδας.

Ο Ουρουγουανός μέσος παράλληλα, αναφερόμενος στη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, επισήμανε ότι «αισθάνομαι ότι χρωστάμε κάτι σε αυτόν τον κόσμο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Ήταν πολύ σημαντική η νίκη μας για τα play off και ελπίζω να συνεχίσουμε και να βελτιωνόμαστε. Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμη. Εμείς ελπίζουμε να πάρουμε τους περισσότερους βαθμούς από αυτά τα παιχνίδια. Είμαι κουρασμένος από τα παιχνίδια των play off, όμως αυτό είναι που υπάρχει και πρέπει να τα παίξουμε με πολλή όρεξη και αρκετή δύναμη».

Για την εμφάνιση του Κώστα Χαλκιά στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ: «Όλοι οι παίκτες από τη ομάδα είναι σημαντικοί. Όλοι έχουν την όρεξη να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Πιστεύω ότι ο Κώστας είχε περάσει μια περίοδο που δεν έπαιζε και αυτό είναι πολύ δύσκολο για ένα παίκτη. Και προχθές είχε τη ευκαιρία να αγωνιστεί πολύ καλά και να κάνει ένα μεγάλο παιχνίδι. Απέκρουσε ένα πέναλτι που δεν έπρεπε να δοθεί κατά τη άποψη μου. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό και ευχάριστο όταν ένας παίκτης της ομάδας μου πάει καλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το δυναμικό του παιχνίδι: «Μου λένε συνέχεια ότι Είμαι ένας παίκτης σκληρός. Όμως στη καριέρα μου, ποτέ δεν έχω τραυματίσει κάποιον αντίπαλο μου και δεν έχω πρόθεση να τραυματίσω κάποιον. Μου αρέσει να παίζω καλό ποδόσφαιρο, αλλά σίγουρα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα γουστάρουν το ποδόσφαιρο που παίζω εγώ και κάποιοι άλλοι που δεν το γουστάρουν. Εγώ ζω το ποδόσφαιρο με πολύ πάθος. Να μπορώ κάθε ημέρα να βελτιωθώ και να δώσω το 100% της απόδοσης μου. Και πάντοτε έχω προσπαθήσει να δώσω το 100% για τον κόσμο».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μοιάζει με την Ουρουγουάη: «Είχαμε καλές ευκαιρίες τα τελευταία χρόνια και έγιναν λερωμένα πράγματα που δεν έπρεπε και δεν μας άφησαν να κατακτήσουμε τίτλους. Εμείς πρέπει να δουλεύουμε μέρα με τη μέρα, αυτοί που ήμαστε ή αυτοί που θα έρθουν για να προσπαθήσουμε να ήμαστε επικεφαλείς του ελληνικού ποδοσφαίρου. Να κάνουμε την προσπάθεια, να συνεχίσουμε, να μην τα παρατήσουμε σε καμία περίπτωση. Γιατί ο κόσμος του ΠΑΟΚ δικαιούται να πανηγυρίσει ένα τίτλο».

Για το δέσιμό του με τον ΠΑΟΚ: «Θα κάνω τατουάζ με τον δικέφαλο όταν θα φύγω. Είναι η ομάδα που έχω δεθεί περισσότερο από κάθε άλλη. Και στην Παμπλόνα που έμεινα 3 χρόνια την αγάπησα και με αγάπησαν αλλά αυτό που έχω ζήσει εδώ το ξεπερνάει».

Για τον κόσμο της ομάδας:
«Η συμπαράσταση του κόσμου είναι φανταστική. Με έχει στηρίξει από την πρώτη στιγμή. Αισθάνομαι ότι χρωστάμε κάτι σε αυτό τον κόσμο. Να κερδίσουμε κάτι για να ανταποδώσουμε τη χαρά που μας δίνουν».

Για το αν θα παραμείνει και μετά το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ: «Ποτέ δεν κάνω μελλοντικά πλάνα. Προσπαθώ να ζω την κάθε μέρα. Έχω καταλάβει ότι οι μέρες μου στο ποδόσφαιρο αρχίζουν και τελειώνουν. Είναι κάτι που δεν το αποφασίζω εγώ μόνος μου. Το σημαντικό σε όλα αυτά είναι να φτάσουμε τον ΠΑΟΚ όσο πιο ψηλά γίνεται και θα δούμε μετά τι θα γίνει. Ο Θεός θα μας πει τί θα γίνει».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης