Για την ενδεχόμενη κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και τα μετεγγραφικά πλάνα της ΑΕΚ  μίλησε ο πρόεδρος της «Ένωσης», Σταύρος Αδαμίδης, στην Κύπρο, όπου βρέθηκε για να προωθήσει το εγχείρημα των Supporters.

Ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» τόνισε συγκεκριμένα ότι η ομάδα του θα κάνει πρόταση ανανέωσης στον Κώστα Μανωλά, ενώ ανέφερε παράλληλα ότι γίνεται προσπάθεια απόκτησης του Γιώργου Γεωργιάδη από τον Πανσερραϊκό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά:

Για την πρόταση ανανέωσης στον Μανωλά: «Τις ερχόμενες μέρες θα του καταθέσουμε πρόταση ανανέωσης που είναι πολύ καλή και αναμένουμε την απάντηση του γιατί τον θέλουμε να μείνει στην ΑΕΚ για πολλά χρονιά. Αλλά αν δεν θέλει να μείνει στην ομάδα δεν θα σταματήσει η ΑΕΚ να είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας».

Για τον Γεωργιάδη: «Προσπαθούμε να τον πάρουμε. Είναι ποδοσφαιριστής ο οποίος μας ενδιαφέρει πολύ αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ρόστερ της ΑΕΚ: «Πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν προσεκτικές κινήσεις. Πέρσι κάναμε κάποιες κινήσεις αλλά δυστυχώς δεν μας βγήκαν όλες. Οι μεταγραφές δεν μπορούν να βγουν όλες».

Για το γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια: «Εμείς πάμε στο Υπουργείο και τους λέμε ότι είμαστε στην μεγαλύτερη οικονομική ύφεση όλων των εποχών, δεν θέλετε έργα ανάπτυξης; Ο μόνος τρόπος για να βγεις από την οικονομική κρίση είναι τα έργα ανάπτυξης. Και τους λέμε ότι θα βάλουμε 60 εκατομμύρια ευρώ για έργα ενός χρόνου, με πολλές θέσεις εργασίας να δοθούν μέχρι να φτιαχτεί το γήπεδο αλλά και πολλές θέσεις εργασίας αφότου τελειώσει το γήπεδο. Τους λέμε ότι η ανεργία έχει φτάσει στο 30%, πάμε να κάνουμε το γήπεδο να βοηθήσουμε και την χώρα. Μόλις έχουμε νέα θα βγω να τα πω. Πρώτος στόχος μας είναι να δημιουργηθεί το ποδοσφαιρικό γήπεδο και στη συνέχεια να κάνουμε στον χώρο του εργοστασίου το κλειστό».

Για το εγχείρημα των Supporters: «Οι Supporters είναι το μέλλον της ομάδας, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Οι κύριοι Παππάς και Νοτιάς θα στηρίξουν την ομάδα μέσω των Supporters. Ωστόσο αν για παράδειγμα έχουμε σύνολο 50000 μέλη στους Supporters τότε θα φτιάξουμε μία ομάδα βάσει των οικονομικών δεδομένων που θα έχουμε. Όσο περισσότεροι Supporters υπάρξουν τόσο καλύτερη θα είναι η ομάδα που θα φτιάξουμε».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης