Στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του, καθώς και στην αποχώρηση των Σκοτ και Μότσνικ, στάθηκε ο τεχνικός του Περιστερίου, Αργύρης Πεδουλάκης, στις δηλώσεις του, ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Πάντως ο προπονητής της ομάδας των δυτικών προαστίων έστειλε μήνυμα ανασύνταξης, τονίζοντας ότι το παιχνίδι με τους κυπελλούχους Ελλάδας προσφέρεται για να αποκτήσουν εμπειρίες οι νέοι παίκτες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δυστυχώς στο διάστημα των 15 ημερών που προηγήθηκε από τον τελευταίο μας αγώνα δεν είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε όπως θέλαμε. Οι τραυματισμοί παικτών όπως ο Πέτρουλας και ο Καυκής και η αποχώρηση των Σκοτ και Μότσνικ προστέθηκαν στα ήδη σημαντικά προβλήματά μας.

Όμως πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό θα είναι μία καλή ευκαιρία να μαζέψουμε σημαντικές εμπειρίες και να αγωνιστούμε κόντρα σε μία ομάδα που δουλεύει στο υψηλότερο επίπεδο ώστε να γίνουμε καλύτεροι και κυρίως οι νεαροί σε ηλικία παίκτες μας να μετρήσουν τις δυνάμεις τους» σχολίασε ο Πεδουλάκης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης