Για τη νίκη θα αγωνιστεί η Βιγιαρεάλ στον αυριανό αγώνα της με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπως διατράνωσε ο τεχνικός της Χουάν Κάρλος Γκαρίδο, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου του.

 «Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι, “κλειδί”, για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε, την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Θα αντιμετωπίσουμε μια δυνατή και σκληρή ομάδα, σε ζεστή ατμόσφαιρα.  Οι τρεις βαθμοί είναι σημαντικοί και θα προσπαθήσουμε να τους κατακτήσουμε», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο προπονητής του «κίτρινου υποβρυχίου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για το αν θα ήταν ικανοποιημένος με ισόπαλο αποτέλεσμα, ο τεχνικός των Ισπανών απάντησε αφοπλιστικά: «Πάντα πρόθεσή μας είναι η νίκη. Τα ματς αναλύονται στο τέλος. Αυτό που θέλουμε είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί».

Για τον Τζουζέπε Ρόσι εξήγησε: «Βρίσκεται στο ξενοδοχείο, στο κρεβάτι. Είναι συναχωμένος, ίσως ανέβασε πυρετό. Πιστεύω ότι αύριο θα είναι καλά».

Καταλήγοντας ο τεχνικός της Βιγιαρεάλ  ανέφερε: «Φαντάζομαι ότι ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί διαφορετικά από το πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι, θα βγει περισσότερο στην επίθεση επειδή παίζει στην έδρα του. Εμείς θα παίξουμε το ποδόσφαιρο που έχουμε συνηθίσει να παίζουμε. Κάθε αντίπαλος έχει την ποιότητα του. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει καλούς παίκτες και καλή αμυντική λειτουργία. Στο πρώτο παιχνίδι ήταν δύσκολο να κερδίσουμε. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας. Οσο πιο υψηλό είναι το επίπεδο μας, τόσο πρέπει να αναπτύξουμε το παιχνίδι μας. Πιστεύω θα παίξουμε με αυτοπεποίθηση, γιατί ο αντίπαλος είναι απαιτητικός»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο επιθετικός της ισπανικής ομάδας, Τζόζι Αλντιντορ τόνισε: «Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε ματς, έχουμε άλλα τρία για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα κερδίσουμε όλα και να τερματίσουμε στη θέση που έχουμε τώρα. Δεν υπάρχουν ειδικές εντολές για τον ΠΑΟΚ, είμαστε επαγγελματίες, αντιμετωπίζουμε κάθε ομάδα όπως συνηθίζουμε να το πράττουμε. Δεν έχω αντιμετωπίσει άλλη φορά ελληνική ομάδα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης