Σε δεύτερο παιχνίδι θα κριθεί το… εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στη Βέροια και τον Πανιώνιο, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες, χωρίς γκολ στην Ημαθία, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 5ης φάσης του θεσμού. Η μοναδική καλή στιγμή του αγώνα ήταν στο 43’, όταν ο Χαλαουάνι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Μπέλιτς.

Στο πρώτο μέρος, το παιχνίδι κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα. Στο 16’ ο Μαϊστόροβιτς έστειλε με σουτ την μπάλα άουτ, ενώ στο 23’ η Βέροια απάντησε με τον Χαλαουάνι να μη βρίσκει στόχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 36’ ο Σκούφαλης με ατομική προσπάθεια πέρασε δύο αντιπάλους, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Κελπέκη. Η «Βασίλισσα του Βορρά» στο 43’ άγγιξε το γκολ. Ο Γαβριλόπουλος συνδυάστηκε με τον Αμίρ Χαλαουάνι και ο Αιγύπτιος, με νορβηγική υπηκοότητα τράνταξε με σουτ του το δοκάρι του Πανιώνιου.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι δεν άλλαξε ρυθμό. Στο 51’ ο Κελπέκης μπλόκαρε το σουτ του Κουτσόπουλου, στο 55’ ο Ζουλίνιο σούταρε άουτ και στο 83’ ο Σκούφαλης δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα το 0-0 να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Βέροια (Γιώργος Κωστίκος): Κελπέκης, Δρούγας, Κόλτσης, Σαμαράς, Βέρτζος (88’ Παπαδόπουλος), Χαλαουάνι, Βασιλακάκης, Ζουλίνιο (90’ Καλτσάς), Καμάλ (73’ Ράνιτς), Καπίας, Γαβριλόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πανιώνιος (Γιώτης Σταματόπουλος): Μπέλιτς, Κοντοές, Μαϊστόροβιτς, Μπερτέ, Τζαβέλας, Σκούφαλης (90’+ Σιόβας), Νικολάου, Μάκος, Ντελούρα, Κουτσόπουλος, Γουνδουλάκης (62’ Μπάρκογλου).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης