Ικανοποιημένος που ο τρίτος ημιτελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο θα γίνει με την παρουσία του κόσμου στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, εμφανίστηκε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, μετά τη νίκη των Πειραιωτών επί του «ιστορικού» (90-65).

«Προσωπικά πάντα λέω ότι τα παιχνίδια πρέπει να γίνονται με κόσμο. Για αυτούς παίζουμε όχι για το μπετόν και τα άδεια γήπεδα», δήλωσε αρχικά ο «Ντούντα» αναφερόμενος στη μείωση της ποινής των «κυανέρυθρων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία ο Σέρβος τεχνικός μίλησε για το σημερινό ματς, αναφέροντας ότι: «Ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο. Σίγουρα κρίθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο. Η ομάδα μου ήταν σοβαρή, με αντίδραση και καλή άμυνα. Ο Πανιώνιος στην συνέχεια προσαρμόστηκε. Είναι καλή ομάδα.

Στο δεύτερο μένος, όμως, δεν ήμασταν τόσο σοβαροί. Κάναμε οκτώ λάθη και μάλιστα όχι υπό πίεση. Ξέρουμε ότι το Σάββατο μας περιμένει ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, για αυτό χρειάζεται προσοχή. Εμείς έχουμε κάποια μικροπροβλήματα. Ο Λο έκανε εμετό και ταλαιπωρείται από ίωση. Ο Κέσελ δέχθηκε ένα χτύπημα, ενώ ο Παπανικολάου δεν έπαιξε γιατί ένιωθε ενοχλήσεις στην μέση. Το ιατρικό τιμ έχει αρκετή δουλειά. Σε λιγότερο από 42 ώρες δώσαμε το δεύτερο ημιτελικό παιχνίδι και το ίδιο θα γίνει και στο 3ο. Εκεί θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Από την πλευρά του, ο Κάιλ Χάινς τόνισε: «Είμαι ικανοποιημένος για την άμυνα στην αρχή του παιχνιδιού. Κοντρολάραμε το ματς και βρήκαμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Πήραμε μια μεγάλη διαφορά νωρίς κι εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Είμαστε στην καλύτερή μας κατάσταση. Έχουμε λίγο χρόνο να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα. Έχουμε ακόμα να βελτιώσουμε κάποιες λεπτομέρειες και θα το κάνουμε αυτό παιχνίδι με παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης