Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Ηλυσιακός, κάνοντας γνωστό ότι θα προσφύγει στον ΑΣΕΑΔ κατά της απόφαση του αθλητικού δικαστή να την αποβάλει από το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ των Ανδρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα… Αυτό που κατέκτησε ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, με ιδρώτα και αίμα, κάποιοι επιχειρούν να το κερδίσουν στις δικαστικές αίθουσες, με μία απόφαση-μνημείο ενός ανθρώπου που προφανώς αγνοεί το νόημα του αθλητισμού ή έπεσε θύμα πλάνης.

Η ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ξεκαθαρίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι θα φτάσουμε μέχρι την άκρη του κόσμου για να διεκδικήσουμε το δίκιο μας και να αποδοθεί η πραγματική δικαιοσύνη. Όχι αυτή που καταργεί την προσπάθεια των παικτών ελαφρά την καρδία. Το ΑΣΕΑΔ είναι το επόμενο βήμα…

Μέχρι τότε, καλούμε τον κόσμο του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ, παρά την οργή και την αγανάκτηση του, να επιδείξει ψυχραιμία και σύνεση και να μην παρασυρθεί σε ενέργειες που θα βλάψουν την ομάδα. Δεσμευόμαστε ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην υπάρξει δεύτερο έγκλημα με θύμα τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ κατέκτησε την παραμονή του μέσα στο γήπεδο. Γι’αυτό νιώθουμε ότι έχουμε στο πλάι μας την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων φιλάθλων και των ανθρώπων του μπάσκετ που κατά γενική ομολογία παραδέχτηκαν ότι η ομάδα μας ήταν από τις καλύτερες της κατηγορίας.

Όσοι λοιπόν αποφάσισαν να τυλίξουν τον ιδρώτα των παικτών μας σε μια κόλλα χαρτί και να την πετάξουν στο καλάθι των αχρήστων, θα νικηθούν. Η αλήθεια θα λάμψει. Αυτά προς το παρόν».

Διαβάστε επίσης:

Δικαιώθηκε η ΑΕΚ, πέφτει ο Ηλυσιακός

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης