Κατάλληλα προετοιμασμένος για τον αυριανό (21:45) εντός έδρας αγώνα του με την Ντόρτμουντ είναι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ο Ισπανός τεχνικός παράλληλα χαρακτήρισε δύσκολο το έργο της ομάδας του, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι οι παίκτες του θα αγωνιστούν με στόχο τη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά:

«Η Ντόρτμουντ είναι μια πολύ καλή ομάδα, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά και θα είναι δύσκολο το έργο μας, Μου αρέσει το πνεύμα του πρωταθλητή που έχει. Παίζει και με τους έντεκα παίκτες σε άμυνα και επίθεση. Ρισκάρει και παίζει πολύ ψηλά. Θα είναι ένα παιχνίδι με δυνατό ρυθμό, θα πιέσει ψηλά και ελπίζω το ίδιο να κάνουμε και εμείς. Έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, ειδικά στην επίθεση», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο «Τσινγκούρι». Εν συνεχεία μίλησε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το πώς σκέφτεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό: «Δεν πρόκειται να πούμε εδώ, να ανακοινώσουμε στον προπονητή της Ντόρτμουντ τι θα κάνουμε στο ματς! Η πρόβλεψη μας είναι ότι αύριο το παιχνίδι θα έχει γρήγορο ρυθμό, η Ντόρτμουντ παίζει γρήγορα και αναγκάζει τον αντίπαλο να κάνει το ίδιο. Και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του: «Έχουμε κάποια προβλήματα με τραυματισμούς και παλεύουμε με το χρόνο. Περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή για να δούμε αν θα έχουμε στη διάθεση μας 18 ή 19 παίκτες. Δεν έχουμε δικαίωμα να χρησιμοποιήσουμε άλλους».

Για το ποιοι παίκτες της Ντόρτμουντ χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής: «Ο Γκέτσε είναι παίκτης με ξεχωριστά προσόντα, πολύ δυνατός. Μπορώ να πω πολλά ονόματα, όπως ο Λεβαντόφσκι. Αλλά αυτό που ξεχωρίζω είναι το πνεύμα των παικτών και η λογική που μπαίνουν από το πρώτο λεπτό. Πιστεύουμε ότι στα ματς με Άρσεναλ και Μαρσέιγ η Ντόρτμουντ στάθηκε άτυχη, έπρεπε να πάρει κάτι παραπάνω σε αυτά τα ματς από τον ένα βαθμό. Εμείς, γνωρίζοντας ότι το ματς θα είναι δύσκολο και πολύ ανοιχτό, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης