Μπορεί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ να μην κατάφερε να σκοράρει, αλλά δήλωσε ότι θα βρει τον τρόπο να πετύχει ένα γκολ στο ματς του Champions League με την Ντόρτμουντ.

«Ήθελα να σκοράρω, αλλά δεν τα κατάφερα. Θα το βάλω όμως με την Ντόρτμουντ… Το παιχνίδι δεν πήγε όπως θέλαμε. Ξεκινήσαμε καλά και προηγηθήκαμε, αλλά δεχθήκαμε την ισοφάριση λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου και δώσαμε δικαίωμα στην ΑΕΚ να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει καλύτερο αποτέλεσμα. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Η ισοπαλία δεν είναι το αποτέλεσμα που μας ικανοποιεί, αφού στόχος είναι πάντα η νίκη. Ο βαθμός είναι το μοναδικό που κρατάμε από αυτό το παιχνίδι» είπε αρχικά ο Τζιμπούρ και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ίσως να μας έλειψε το πάθος, ενώ η ΑΕΚ έπαιξε δυνατά, αλλά γενικά ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Εμείς δεν είχαμε τη φρεσκάδα που χρειαζόταν και, όπως ξέρετε, είναι οι μικρές λεπτομέρειες σε αυτά τα παιχνίδια που μετράνε».

Για το ματς με την Ντόρτμουντ υποστήριξε: «Με την Ντόρτμουντ είναι η τελευταία μας ευκαιρία για να κάνουμε κάτι καλό στο Champions League. Χρειαζόμαστε μόνο τη νίκη, αλλά, για να την πάρουμε, πρέπει να εμφανιστούμε πολύ πιο βελτιωμένοι σε σχέση με το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Η Ντόρτμουντ είναι μία πολύ καλή ομάδα και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και προσοχή».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης