«Θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό ο Γκρέκο»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012, 08:45
«Θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό ο Γκρέκο»
Ο Φρανσουά Μοδεστό μίλησε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Λεάντρο Γκρέκο και τόνισε ότι ο Ιταλός θα βοηθήσει πολύ τους «ερυθρόλευκους». Αρχικά ο Κορσικανός αμυντικός σχολίασε στη «Nova» το φιλικό με την Φαρένσε:

«Ήταν σημαντικό παιχνίδι για εμάς, έτσι ώστε να συνεχίσουμε και να βρούμε τους ρυθμούς που χρειαζόμαστε για τη χρονιά. Επίσης ήταν ένας αγώνας που πήραμε και ένα καλό αποτέλεσμα».

Για τους διεθνείς που ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία ανέφερε: «Σίγουρα είναι σημαντικοί παίκτες για εμάς και είναι καλό που επέστρεψαν από τις Εθνικές ομάδες. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε και τους παίκτες που έχουν μείνει πίσω στου Ρέντη και δεν έχουν ταξιδέψει μαζί μας. Όταν θα είμαστε όλοι μαζί και έτοιμοι θα γίνουμε και πάλι μία δυνατή ομάδα».

Ο Μοντέστο μίλησε για τα φιλικά με Μπράγκα και Νιούκαστλ που ακολουθούν: «Σίγουρα θα είναι διαφορετικά παιχνίδια από αυτό με τη Φαρένσε. Είναι δύο δυνατές ομάδες, όπως είμαστε και εμείς. Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με δυνατές ομάδες, θα είναι δύσκολα παιχνίδια, τα οποία θα είναι μακριά από την έδρα μας. Θα έχουμε την ευκαιρία να συγκρίνουμε το δικό μας επίπεδο με αυτό των δύο ομάδων».

Για τον Γκρέκο, είπε: «Τον γνωρίζω γιατί παρακολουθώ το ιταλικό πρωτάθλημα. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και σίγουρα θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Χρειαζόμαστε τέτοιους παίκτες και θα βοηθήσει στη μεσαία γραμμή. Μακάρι να έρθει σύντομα κοντά μας για να ξεκινήσει προπονήσεις και να μπει στους ρυθμούς της ομάδας».

Τέλος ρωτήθηκε για το πόσο σημαντικό είναι για τον ίδιο που αγωνίζεται στα φιλικά με το περιβραχιόνιο: «Αν και οι αρχηγοί είναι ο Τοροσίδης, ο Αβράαμ και ο Ιμπαγάσα, είναι σημαντικό να φοράς το περιβραχιόνιο και σε κάνει να αισθάνεσαι υπερήφανος όταν συμβαίνει σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012, 08:46