Η Σάλκε την Τρίτη του Πάσχα θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Ραούλ δήλωσε στη «Daily Mail» θαυμαστής των Ράιαν Γκιγκς και Πολ Σκόουλς.

«Ο Ράιαν Γκιγκς και ο Πολ Σκόουλς είναι δύο παίκτες τους οποίους θαυμάζω πάρα πολύ. Αυτό που μας συνδέει είναι η τεράστια αγάπη για το επάγγελμά μας. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μας. Είναι δύο σπουδαίοι επαγγελματίες, οι οποίοι προσέχουν τους εαυτούς τους και προπονούνται κατάλληλα. Το γεγονός ότι ο Γκιγκς εξακολουθεί να αγωνίζεται στα 37 του χρόνια είναι απίστευτο. Θα ήθελα πολύ να ανταλλάξω φανέλες μαζί του, μετά το τέλος του αγώνα. Θα ήταν μεγάλη τιμή να έχω τη φανέλα του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με τη ζωή του στη Γερμανία, ο Ισπανός φορ είπε: «Είμαι πιο ήρεμος εδώ. Στη Ρεάλ Μαδρίτης είχα πολλές αρμοδιότητες. Τώρα δεν έχω να ανησυχώ για τίποτα περισσότερο, από το να τα πηγαίνω καλά με τους συμπαίκτες μου, να προπονούμαι και να αγωνίζομαι».

Τέλος, σχολίασε: «Η ζωή μου ήταν πάντα γύρω από το παιχνίδι και όλα τα υπόλοιπα δεν με ενδιέφεραν πραγματικά. Έχω καταλάβει ότι, αν δεν κάνεις όλα τα άλλα πράγματα, κρατάς την ενέργειά σου για αυτό που πραγματικά μετράει και αυτό που πραγματικά αγαπάς. Έτσι η καριέρα σου κρατάει λίγο περισσότερο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης