Τον 17χρονος επιθετικό της Ουνιρέα Άλμπα της Ρουμανίας, Φαμπιάν Χιμτσίνσι, θέλει να αποκτήσει η ΑΕΚ. Σύμφωνα με τον Τύπο της Ρουμανίας η «Ένωση» προσφέρει 150.000 ευρώ, εκ των οποίων 80.000 ευρώ μπροστά.

Η Ουνιρέα Άλμπα υποβιβάστηκε πέρσι στη Β’ κατηγορία και θέλει να πουλήσει παίκτες γθα να καταφέρει να καλύψει τις διαφορές της. Ο Χιμτσίνσκι γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1994 και είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της πατρίδας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η μόνη λύση είναι να πουλήσουμε τον Χιμτσίνσι. Χρειαζόμαστε λεφτά άμεσα για να πληρώσουμε τα χρέη στους παίκτες. Θα διαπραγματευτούμε τις επόμενες ημέρες για να πάρουμε καλύτερη τιμή», είπε ο πρόεδρος της Ουνιρέα Άλμπα, Βασίλε Τριφάν, ενώ ο προπονητής της ομάδας και ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, Αντόριαν Χιμτσίνσι, επεσήμανε:

«Τον Φάμπιαν τον θέλουν πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, μεταξύ των οποίων κάποιες από την Ελλάδα, που έχουν κάνει ήδη κάποιες προτάσεις. Θα ήθελα να πάει, τόσο γι’ αυτόν, όσο και για την Ουνιρέα. Οι προσφορές θα εκτιμηθούν από τη διοίκηση της ομάδας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης