Με την Μπαρτσελόνα  ο Λιονέλ Μέσι έχει εξελιχθεί σε… συλλέκτη τίτλων, με τελευταίο αυτόν του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο του λείπει ένα τρόπαιο με την εθνική Αργεντινής.

Ο αστέρας των «μπλαουγκράνα», επιστρέφοντας στην πατρίδα του, για να αρχίσει προπονήσεις με την εθνική ομάδα του, εν όψει του Κόπα Αμέρικα, εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει κάποιο τίτλο με τους «μπιανκοσελέστε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σίγουρα μπορούμε να κατακτήσουμε το Κόπα Αμέρικα, η ομάδα μας είναι πολύ δυνατή και ενωμένοι» δήλωσε ο Μέσι στουκς εκπροσώπους του Τύπου, οι οποίοι τον περίμεναν στο αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες.

Εν συνεχεία ο αστέρας της Μπαρτσελόνα τόνισε ακόμα πως είναι πολύ χαρούμενος που γύρισε στην πατρίδα του, ενώ σχολίασε τις φήμες ότι δεν τα πάει καλά με τον Κάρλος Τέβες της Μάντσεστερ Σίτι, λέγοντας:

«Έχω περίφημη σχέση με όλους τους συμπαίκτες μου ανεξαιρέτως». Ο Μέσι, ο οποίος έχει κατακτήσει τα πάντα με την Μπαρτσελόνα, θέλει τώρα τίτλους και με την «αλμπισελέστε», όπως δήλωσε ο ίδιος: «Μου λείπει ένας τίτλος με την εθνική, αυτός είναι ο επόμενος στόχος μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης