Ως παίκτης της Λάτσιο, ο Τζιμπρίλ Σισέ παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Equipe» και αναφέρθηκε στη νέα του ομάδα, τη Serie A, τη διετία που πέρασε στον Παναθηναϊκό και την Εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Όπως είπε ο 30χρονος στράικερ δεν έχει φτάσει σε ηλικία για να παίζει ποδόσφαιρο για τα χρήματα, τονίζοντας ότι απέρριψε μία «εξωφρενική» πρόταση από ομάδα της Κίνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το πρωτάθλημα της Ιταλίας είναι ένα από τα κορυφαία της Ευρώπης και θέλω να το ανακαλύψω, να το ζήσω. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και για μένα είναι μία εξαιρετική πρόκληση. Θα αντιμετωπίσω κλειστές άμυνες και θέλω να δω που βρίσκομαι, πως θα ανταποκριθώ», είπε.

Σχετικά με την εθνική Γαλλίας, με την οποία μετρά 40 συμμετοχές και εννέα γκολ, σημείωσε: «Προέρχομαι από δύο καταπληκτικές χρονιές στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό, όμως προφανώς δεν ήταν αρκετό. Ίσως γιατί το ελληνικό πρωτάθλημα να είναι κατώτερο από άλλα. Παρ΄όλα αυτά όμως και στην Ελλάδα, πρέπει να προσπαθήσεις για να βάλεις γκολ. Η μπάλα ποτέ δεν πηγαίνει μόνη της στα δίχτυα. Ξέρω τι ήθελα και ξέρω τι θέλω. Δεν θα πεθάνω για την εθνική ομάδα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός γνωρίζει καλά την Serie A και θα δούμε τι θα γίνει εφέτος».

Υπενθυμίζεται ότι ο Σισέ, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την Λάτσιο, με ετήσιες απολαβές κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ, ενώ σε 84 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό, σκόραρε 54 φορές σε όλες τις διοργανώσεις για τους «πράσινους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης