Μάτια μόνο για τον Παναθηναϊκό έχει ο Σπύρος Φουρλάνος. Ο νεαρός άσος μιλώντας στην κάμερα της NOVA δήλωσε αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με το «τριφύλλι», εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία του να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «πράσινους» που εκπνέει το προσεχές το καλοκαίρι.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την παρουσία του Παναθηναϊκού το 2012: «Μένει γλυκόπικρη γεύση από την χρονιά που φεύγει. Δεν καταφέραμε να οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει και όλοι μας θα θέλαμε να έχουμε τον Παναθηναϊκό πιο ψηλά. Τον τελευταίο μήνα- με εξαίρεση το παιχνίδι στην Βέροια- έχουμε κάνει μια σημαντική προσπάθεια και νομίζω ότι τα αποτελέσματα της δουλειάς που γίνεται μαζί με τον κ. Ρότσα, φαίνονται στο γήπεδο».

Για τους στόχους του ΠΑΟ στον δεύτερο γύρο: «Πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να βελτιώσουμε την βαθμολογική μας θέση και να δώσουμε λίγη χαρά στον κόσμο μας. Έχουμε μείνει αρκετά πίσω στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε στον δεύτερο γύρο να κάνουμε αντεπίθεση και να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Όλοι μας θα θέλαμε μια επιτυχία και θα προσπαθήσουμε μέσα από το Κύπελλο Ελλάδας να προχωρήσουμε και να κατακτήσουμε τον τίτλο. Είναι το λιγότερο που θα μπορέσουμε να κάνουμε για τους οπαδούς μας και την ομάδα».

Για το μέλλον του στο σύλλογο και για τα μεταγραφικά σενάρια που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον ξένων ομάδων:
«Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι μόνο στον Παναθηναϊκό και στην προσπάθεια της ομάδας να πετύχει τους στόχους της. Το συμβόλαιο μου λήγει σε έξι μήνες και αυτό που θέλω είναι να συνεχίσω στην ομάδα που βρίσκομαι από μικρό παιδί και αγαπώ… Δεν γνωρίζω κάτι για ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού και δεν με απασχολεί στην παρούσα φάση, καθώς προτεραιότητα μου είναι ο Παναθηναϊκός».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης