Τη συμπαράσταση των φίλων του Ολυμπιακού ζήτησε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αγώνα με την Σαρλερουά για την Ευρωλίγκα. Ο Σέρβος τεχνικός ανέλυσε το ματς των «ερυθρόλευκων» με τον Πανιώνιο, ενώ ανέφερε ότι η Σαρλερουά είναι μια επικίνδυνη ομάδα.

«Στρέφουμε την προσοχή μας στο ματς με τη Σαρλερουά. Καταφέραμε να ξεκουραστούμε κάπως, καθώς είχαμε ρεπό την Κυριακή. Η απόδοσή μας στη Νέα Σμύρνη ήταν ανησυχητική καθώς δεν αντιδράσαμε σωστά όπως είχαμε κάνει με την ΑΕΚ, τη Μάλαγα και τη Ρεάλ. Είχαμε κακή απόδοση όπως στη Γερμανία. Μιλήσαμε με τους παίκτες πριν την προπόνηση σήμερα και αναλύσαμε μετά τη Σαρλερουά», είπε ο Ίβκοβιτς και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Κέσελ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν είναι ακόμη σε καλή κατάσταση. Δεν είναι λογικό στα 17΄΄ να κάνει λάθος». Όσο για τον Τζαμόν Γκόρντον είπε: «Ήταν ο καλύτερος μας παίκτης στη Νέα Σμύρνη». Ο Ίβκοβιτς αναφέρθηκε και στον Μιχάλη Πελεκάνο: «Έχει ανεβασμένη απόδοση. Με τον Πανιώνιο έπαιξε για 4,5 λεπτά και ήταν πολύ καλός».

Μιλώντας για την Σαρλερουά, ο «Σοφός» δήλωσε: «Είναι μία ομάδα με έμπειρους παίκτες και διαθέτει οχτώ Αμερικανούς. Πρέπει οπωσδήποτε να παρουσιαστούμε έτοιμοι για το ματς και να έχουμε ισορροπημένες επιθέσεις στο γήπεδο, καλή κυκλοφορία της μπάλας, επιθετικό ριμπάουντ και γρήγορες επιστροφές στην άμυνα, ώστε να μην έχουμε προβλήματα στους αιφνιδιασμούς. Είναι μία ομάδα που παίρνει αρκετά επιθετικά ριμπάουντ, σουτάρει αρκετά τρίποντα και γενικά έχει καλά ποσοστά στο σκοράρισμα και αυτό φαίνεται από τα στατιστικά της. Στηρίζονται στα γκαρντ όπως ο Γκομί και ο Μάλετ. Πρέπει εμείς να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού γιατί η Σαρλερουά τρέχει στο γήπεδο. Περισσότερο από τις Μάλαγα και Ρεάλ. Θέλει προσοχή».

Καταλήγοντας, κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας: «Έχουμε τον καλύτερο κόσμο και το έχω πει. Θέλουμε τη βοήθεια τους τώρα, που η ομάδα προσπαθεί να στρώσει. Η αγάπη που θα μας δώσουν θα επιστραφεί στο μέλλον με καλά παιχνίδια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης επιστρέφει στην δράση, την ώρα που ο Ζόραν Έρτσεγκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Με πυρετό και βήχα είναι οι Μπουρούσης και Σπανούλης, γεγονός που προβληματίζει τον Ίβκοβιτς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης