Ψηλά έθεσε ο Αρσέν Βενγκέρ τον μετεγγραφικό πήχη της Άρσεναλ, ενόψει του καλοκαιριού.

Ο Αλσατός τεχνικός των «κανονιέρηδων», αν και υπογράμμισε ότι η ομάδα του δεν θα κάνει αρκετές προσθήκες, τόνισε ότι οι «κανονιέρηδες» θα κινηθούν για την απόκτηση ποιοτικών ποδοσφαιριστών, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό… παράθυρο στο θέμα του Ποντόλσκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν θα κάνουμε πολλές μεταγραφές, ωστόσο θα κινηθούμε μόνο για ποδοσφαιριστές υψηλής ποιότητας. Στο ρόστερ αυτή την στιγμή έχουμε 25 παίκτες. Μερικοί είναι δανεικοί σε άλλες ομάδες, επίσης έπαιξαν λίγες φορές την φετινή χρονιά, λόγω τραυματισμών τόσο ο Γουίλσιρ όσο και ο Ντιαμπί. Όταν αυτοί επιστρέψουν τότε η ποιότητα και ο αριθμός του ρόστερ θα αυξηθούν», δήλωσε αρχικά ο Βενγκέρ.

Παράλληλα ο προπονητής των «κανονιέρηδων», μίλησε και για το θέμα της μετεγγραφής του Λούκας Ποντόλσκι, τονίζοντας ότι: «τίποτα δεν έχει ακόμα τελειώσει. Μπορεί κάτι να γίνει αργά ή γρήγορα. Δεν ξέρω».

Ο Βενγκέρ επίσης, έκανε λόγο και για την «κούρασα» της τρίτης και της τέταρτης θέσης, της Πρέμιερ Λιγκ: «Πρέπει να δούμε πως θα τελειώσει η χρονιά. Ωστόσο πιστεύω ότι η Τότεναμ, η Τσέλσι και η Νιούκαστλ, θα παλέψουν για αυτές τις δύο θέσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης