Ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε ευθέως ότι δεν σκέφτεται να παραιτηθεί μετά το τέλος του αγώνα στο «Καραΐσκάκη» παρότι η «γαλανόλευκη» έγραψε την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της. Ωστόσο το μέλλον του στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος φαντάζει ιδιαίτερα δυσοίωνο κι όλα δείχνουν ότι βρίσκεται με το ένα πόδι… εκτός.

Σύμφωνα με το gazetta.gr, oι άνθρωποι της Ομοσπονδίας ήταν έξαλλοι μετά το νέο «κάζο» της Εθνικής και την ντροπιαστική ήττα που δέχτηκε από τα Νησιά Φερόε, με το διαζύγιο πλέον να μοιάζει αδύνατο να αποφευχθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μοναδικό «αγκάθι» αποτελεί η αποζημίωση του 63χρονου τεχνικού, το συμβόλαιο του οποίου φτάνει τις 800.000 ευρώ τον χρόνο και είναι διάρκειας δύο ετών, ήτοι μπορεί να φτάσει και το 1,6 εκατ. ευρώ. Κι από ότι γνωρίζουν καλά στην Ομοσπονδία ο Ιταλός δεν συνηθίζει να χαρίζει ούτε ευρώ!

Συνάντηση με Ρανιέρι και μάνατζερ

Ο Γιώργος Σαρρής παρέμεινε στο φαληρικό γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα με τα Νησιά Φερόε κα είχε σύσκεψη με τους συνεργάτες του στο «Καραϊσκάκη». Παράλληλα επίκειται συνάντηση τόσο με τον Κλαούντιο Ρανιέρι, όσο και με τον ατζέντη του για το μέλλον του Ιταλού στον πάγκο της Εθνικής, αφού το θέμα της αποζημίωσης του αποτελεί σημαντικό εμπόδιο για το «διαζύγιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέλει να το… γυρίσει ο Ρανιέρι

Από εκεί και πέρα ο Ρανιέρι δεν φαίνεται διατεθειμένος να παραιτηθεί, κάτι που κατέστησε σαφές και στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης κι ο λόγος δεν είναι όπως φαίνεται -μόνο- οικονομικός. Ο Ιταλός τεχνικός παρουσιάζεται πεισμωμένος για την θέση που έχει έρθει η Εθνική και το έχει πάρει προσωπικά, θέλοντας να μείνει μέχρι τέλους και να εξαντλήσει τις πιθανότητες πρόκρισης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης