Θεοδωρίδης: Να μείνουν μόνο όσοι είναι ικανοί

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 13 Μαΐου 2010, 13:45
Θεοδωρίδης: Να μείνουν μόνο όσοι είναι ικανοί
Ριζικές αλλαγές θα πρέπει να κάνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, προκειμένου να ορθοποδήσει και να επιστρέψει στους τίτλους, όπως επεσήμανε ο Σάββας Θεοδωρίδης με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM 94,6».

Χαρακτηριστικά, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κάλεσε τον Σωκράτη Κόκκαλη «να διώξει τους ψιθυριστές και τις ξεσκονίστρες που κάνουν κακό. Να μείνουν μόνο όσοι είναι ικανοί».

Αρχικά τόνισε ότι: «Είναι μία πάρα πολύ δύσκολη μέρα, ειδικά για μένα. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ χθες. Έπαθα σοκ. Ο Ολυμπιακός των τίτλων, ο αυτοκράτορας του ελληνικού ποδοσφαίρου να παρουσιάζεται έτσι και να συμβαίνουν όλα αυτά στο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός σερνόταν φέτος και πέρασε τη χειρότερη περίοδο των τελευταίων ετών. Ήταν μια τραγική χρονιά. Έγιναν εγκληματικά λάθη και ήταν τόσα πολλά που χρειάζονται ώρες να τα πούμε. Όμως είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει αμέσως να αντιδράσουμε προς το καλό. Απορώ γιατί οι ποδοσφαιριστές κάνουν αυτά τα πράγματα. Τα αποδυτήριά μας ήταν μοναστήρι. Αλίμονο αν χαλάσουν και τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού».

Σχετικά με τις αντιδράσεις των φίλων του Ολυμπιακού, δήλωσε: «Θα πρέπει να συνέλθει ο Ολυμπιακός και οι φίλαθλοι. Αυτά που έγιναν χθες ήταν απαράδεκτα. Δεν θα πρέπει να αφήσουμε να μετατραπεί το ποδόσφαιρο σε πόλεμο. Όταν χάσεις, τη στενοχώρια τη βαστάς για τον εαυτό σου. Είναι ντροπή μας να δημιουργούμε τέτοια επεισόδια».

Αναφερόμενος στον Σωκράτη Κόκκαλη, είπε: «Ουδέποτε έχω αμφισβητήσει τον πρόεδρο, έστω κι αν έχω διαφωνήσει κάποιες φορές. Έχει κάνει πάρα πολλά για αυτή την ομάδα, την πήρε από μία μαύρη εποχή και την έφερε στην κορυφή. Πρέπει να διώξει ο πρόεδρος από δίπλα του μερικούς ψιθυριστές που κάνουν μόνο κακό. Να τους ξεφορτωθεί το συντομότερο δυνατό για να συνέλθει η ομάδα. Να γίνει απολογισμός για να δούμε ποιοι προσφέρουν και να μείνουν αυτοί κι όχι εκείνοι που είναι ξεσκονίστρες. Να μπουν άνθρωποι ικανοί. Έχω μάθει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να τον σέβομαι, όποιος κι αν είναι αυτός. Προπαντός τέτοιον πρόεδρο, που έχει προσφέρει τόσα πολλά. Μακριά τα χέρια από τον πρόεδρο. Εγώ πάντως είμαι αισιόδοξος για τον Ολυμπιακό. Είναι τόσο μεγάλη ομάδα, που αναγεννάται από τις στάχτες του. Έχουν περάσει πολύ πιο δύσκολες στιγμές. Θα βρει τη λύση ο πρόεδρος και θα κάνει ό,τι χρειαστεί».

Τέλος, για τους «συμπαίκτες» που αναζητεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ, σχολίασε: «Ακούω ότι θα μπουν κάποιοι και θα βάλουν λεφτά, αλλά δεν βλέπω τίποτα. Ο πρόεδρος έχει τώρα να τα βάλει με τέσσερις πολύ μεγάλους επιχειρηματίες κι αναφέρομαι στους μετόχους του Παναθηναϊκού. Λέγανε διάφοροι Ολυμπιακάρες πως θα έμπαιναν να βοηθήσουν, αλλά πού είναι; Μόνο ο κύριος Λαυρεντιάδης βγήκε μπροστά. Όμως δεν νοείται σε ματς πρωταθλήματος, πριν από αυτό με τη Ξάνθη, να δοθεί πριμ. Εγώ δεν θα το επέτρεπα».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Μαΐου 2010, 14:11