Για δικαίωση του Ολυμπιακού, με βάση τα λεγόμενα του αν. υπουργού Προστασία του Πολίτη Γιάννη Πανούση έκανε λόγο ο Σάββας Θεοδωρίδης, τονίζοντας πως σε όλα τα δύσκολα ματς το «Γ. Καραϊσκάκης» είναι «μοναστήρι».

«Άκουσα με προσοχή τον υπουργό, κ. Πανούση, που ήταν ξεκάθαρος σε αυτά που είπε και χαρακτήρισε τα επεισόδια προσχεδιασμένα, γιατί οι εισβολείς, είχαν φροντίσει πως θα μεταφέρουν τα ρόπαλα, τις φωτοβολίδες και όλον τον εξοπλισμό στο γήπεδο και τον χρησιμοποίησαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δικαίωσε τον Ολυμπιακό και αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο πρόεδρος, κ. Αλαφούζος. Δεν θα σχολιάσω αυτά που είπε», δήλωσε στη ΝΕΡΙΤ ο κ. Θεοδωρίδης.

«Του είπα ορισμένα πράγματα χθες και δεν μπορώ να συζητώ στο επίπεδο του Αλαφούζου. Για τους εξυγιαντές, η τέλεση του αγώνα αποτελεί αλλοίωση. Έλαμψε η αλήθεια και τώρα ας αναλάβουν οι αρμόδιοι φορείς, η Superleague και η ΕΠΟ και για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου να φροντίσουμε να μην δούμε τέτοιες στιγμές. Σε όλα τα δύσκολα παιχνίδια, το γήπεδο μας να είναι ”μοναστήρι”. Πήραμε συγχαρητήρια για όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια από την UEFA. Δικαιωθήκαμε και αυτό μας φτάνει», πρόσθεσε.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης