Μύδρους εναντίον του πρώην πρόεδρου της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση εξαπέλυσε με δηλώσεις του στον sport-fm ο Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας ότι θησαυρίζει από το στοίχημα.

«Υπάρχει πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ που θησαυρίζει από το στοίχημα. Μιλάω για τον Βασίλη Γκαγκάτση, που συμμετέχει μεν στο νόμιμο στοίχημα, αλλά σε στημένους αγώνες» είπε χαρακτηριστικά ο Κούγιας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γνωστός ποινικολόγος επίσης αποκάλυψε ότι στην τρίτη κασέτα μιλάνε δύο κορυφαίοι παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ δεν παρέλειψε να απαντήσει στις κατηγορίες του Αχιλλέα Μπέου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια:

«Κορυφαίος παράγοντας ποδοσφαίρου μού είπε “έλα να ακούσουμε κάποιες κασέτες”. Αυτές αφορούν στην ομιλία άλλων προσώπων, των σημαντικότερων ίσως στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την οποία υπέκλεπτε τρίτος. Έγινε μετά την παραίτησή μου από την υπόθεση Δαλούκα, αφορούσαν αυτή την υπόθεση. Την έχει τρίτος κορυφαίος παράγοντας, είναι η τρίτη κασέτα που υπάρχει μεν, αλλά δεν την έχω στα χέρια μου, τα χω πει όλα στον εισαγγελέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω αυτά που είπα με τον κ. Πιλάβιο. Στον εισαγγελέα έχω πει τα πάντα και το περιεχόμενο της τρίτης κασέτας. “Υπάρχει κι άλλη κασέτα που δεν είναι στα χέρια μου, στην οποία μιλούν για το ίδιο θέμα άλλοι παράγοντες”, είπα στον εισαγγελέα.

Έχω ζητήσει να αρθεί -από τον δικηγορικό σύλλογο- το δικηγορικό μου απόρρητο. Κι αν μου επιτρέψει θα πω κι άλλα που έχω μάθει ως συνήγορος του Δαλούκα. Όλοι ξέρουν για όλα, όλοι νομίζουν πως θα καλύψουν αυτή την υπόθεση. Εφόσον με καλέσει αύριο δεν θα πάω στη Σάμο -όπου έχω υπόθεση ανθρωποκτονίας- θα πάω στον κ. Σιμιτζόγλου. Κάποιοι νομίζουν ότι με έπαιξαν, επί πέντε χρόνια ταλαιπωρούμαι από αυτό το κύκλωμα και χαρακτηρίζομαι αποτυχημένος παράγοντας.

Αυτός που με συνέστησε στον Γιώργο Δαλούκα και το λέει ο ίδιος, είναι ο ίδιος ο Μπέος, προκύπτει από την τρίτη κασέτα. Σε αυτή τη συζήτηση τα περί “μιλάω με τον Πατέρα”, καταρρίπτονται όλα, είναι δημοσιογράφος στις δύο αυτές κασέτες, δεν ξέρω από πού προκύπτει, σύμφωνα με πληροφορίες που έχω. Εγώ έχω ακούσει διαλόγους και στα χέρια μου ήρθε μονόλογος. Τον δημοσιογράφο πάλι δεν άκουσα. Δεν γνωρίζω όνομα. Ο Μπέος ξέρει με ποιον μιλάει γιατί είναι στο στενό του περιβάλλον, από τους δημοσιογράφους του κόλπου, μεσάζοντες διαιτητών που κάνουν και μεγάλη περιουσία.

Από τη στιγμή που θα με μηνύσει ή θα μου κάνει αγωγή ο Μπέος, σε δύο περιπτώσεις μπορούν να γίνουν δεκτές οι κασέτες, εάν κάποιος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και αν υποστηρίζουν ότι λες ψέματα για να αποδείξεις την αλήθεια. Το κάθε μέσο αξιολογείται, το δικαστήριο θα ακούσει τον κ. Μπέο να μιλάει και θα καταλάβει τι γίνεται. Ο Μπέος είπε ότι τηλεφώνησε μετά το παιχνίδι, στην κασέτα φαίνεται ότι τηλεφώνησε στο ημίχρονο, αύριο κιόλας ο εισαγγελέας θα τα ζητήσει όλα αυτά. Η κασέτα που δεν έχει βγει στη δημοσιότητα είναι… βόμβα».

Η ανακοίνωση του Κούγια

Πριν βγει στους ραδιοσταθμούς ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε ανακοίνωση:

Πληροφορήθηκα από δημοσιογράφους μόλις βγήκα από Δικαστήριο του Πειραιά, το «απολογητικό υπόμνημα» – συνέντευξη του Αχιλλέα Μπέου.

Ο κ. Μπέος θα πρέπει να μάθει ότι η Δικαιοσύνη, αυτόν που κάνει έγκλημα και το παραδέχεται και ζητάει ειλικρινή συγγνώμη, τον μεταχειρίζεται με επιείκεια. Εκείνον όμως που νομίζει ότι οι δικαστές είναι διανοητικά καθυστερημένοι και ότι έχουν κάνει λοβοτομή και μπορούν να δεχτούν τους πιο παραλόγους ισχυρισμούς, τον τιμωρεί πραγματικά.

Ο κ. Μπέος επίσης θα πρέπει να μάθει ότι τις ποινικές του παραβάσεις δεν θα τις κρίνουν πάντοτε στα τακτικά δικαστήρια πρώην διορισμένοι τακτικοί δικαστές, όπως έγινε στην πρόσφατη υπόθεση του Δήμου Νέας Σμύρνης. Αυτή τη φορά ο αντίδικος και ενδιαφερόμενος ονομάζεται Αλέξιος Κούγιας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης