Την προσπάθεια για τη σωτηρία της ΑΕΚ αποφάσισε να ηγηθεί ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης Θωμάς Μαύρος έπειτα και από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ανδρέα Δημητρέλο.

Αυτό σημαίνει ότι ο Μαύρος θα αναλάβει εν λευκώ το ποδοσφαιρικό τμήμα και θα προσπαθήσει να συγκεντρώσει τα κεφάλαια που απαιτούνται για να βρεθεί μία πρώτη λύση στα οικονομικά του συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πιο πιθανό είναι ότι ο πρώην παίκτης της Ένωσης θα καταλάβει τη θέση του επίτιμου προέδρου και θα τρέξει όλα τα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα (προπονητής, συμβόλαια παικτών, μπάτζετ) από Δευτέρα (25/06).

Η άλλη απόφαση που πάρθηκε, ήταν να εκδοθούν 50.000 διαρκείας σε γενική τιμή 150 ευρώ, έτσι ώστε να αυξηθούν τα έσοδα.

Παράλληλα, θα γίνει προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα μέσω δωρεών από τους οπαδούς της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Θωμάς Μαύρος μετά τη συνάντηση που είχε με τον Ανδρέα Δημητρέλο έκανε τις εξής δηλώσεις:

«Μετά από συζήτηση με τον πρόεδρο κ. Δημητρέλο και ενημέρωση για τα προβλήματα της ομάδας, τη Δευτέρα μπαίνω ενεργά στην ΑΕΚ για να βοηθήσω να σωθεί η ομάδα μας και να αναγεννηθεί. Σας καλώ να είστε κοντά μας να βοηθήσετε στην αναγέννηση της ΑΕΚ και να γεμίσετε το γήπεδο. Για το σκοπό αυτό και κατόπιν εισηγήσεως μου στον πρόεδρο:

Α) Μειώθηκε η τιμή των εισιτηρίων στο ποσό των 150 ευρώ για όλο το γήπεδο -γενική είσοδος- (εκτός από τις θύρες 29, Ρ, Ρ1 και Ρ2) και ανοίγουν όλες τις θύρες (όσοι έχουν πάρει ήδη διαρκείας θα πάρουν ένα ακόμα δώρο στην ίδια θύρα).

Β) Ξεκινάει τη Δευτέρα -χωρίς καταβολή ποσού αρχικά- δήλωση συμμετοχής κάθε οπαδού για τη σωτηρία της ΑΕΚ, προκειμένου να διαπιστώσουμε ότι θα πετύχουμε τη συγκέντρωση των αναγκαίων χρημάτων. Η δήλωση συμμετοχής θα τελειώσει την 6η Ιουλίου. Για τους τρόπους επικοινωνίας και τη νομική διαδικασία θα ενημερωθείτε από τη ΠΑΕ.

Γ) Πιστεύω στην αγάπη σας , στο κάλεσμα για τη σωτηρία της ΑΕΚ μας και όραμά μου είναι η ομάδα μας να γίνει λαϊκής βάσης και να ανήκει στους ΑΕΚτζήδες».

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης