«Ποδαρικό» με το… αριστερό έκανε ο Παναθηναϊκός στα πλέι οφ της Super League. Οι «πράσινοι», στον αγώνα της πρεμιέρας του μίνι πρωταθλήματος, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον μαχητικό Ατρόμητο, κι έτσι έδωσαν την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να τους πλησιάσει στη βαθμολογία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Φερέιρα βρέθηκε να χάνει με το… καλησπέρα, μετά το γκολ του Γκαρσία στο 4’, εντούτοις στη συνέχεια ανέβασε… στροφές και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ.

Ωστόσο ο Ιτάνζ πραγματοποίησε σωρεία εξαιρετικών επεμβάσεων, χαρίζοντας έτσι στους Περιστεριώτες το βαθμό της ισοπαλίας.

Η μοναδική φάση που νικήθηκε ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων ήταν στο 55ο λεπτό, όταν ο Τοτσέ ισοφάρισε σε 1-1, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

O αγώνας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το ματς για τους φιλοξενούμενους. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Μπρίτο σέντραρε από δεξιά, κι ενώ η άμυνα των γηπεδούχων βρισκόταν… στον ύπνο, ο Πίτου Γκαρσία δε δυσκολεύτηκε με κοντινό πλασέ να κάνει το 1-0 για τους Περιστεριώτες.

Ο Παναθηναϊκός μολονότι κινούνταν σε… ρηχά νερά στο α΄ ημίχρονο, είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν στο 25΄ ο Κλέιτον, μόνος προ κενής εστίας στη μικρή περιοχή, έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ, αποδεικνύοντας ότι στο ποδόσφαιρο όλα χάνονται.

Στο 4ο λεπτό του β΄ ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το 2-0, όταν ο Καραμάνος με εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Καρνέζη.

Στη συνέχεια οι «πράσινοι» ανέβασαν στροφές και με τις αλλαγές του Φερέιρα (Νίνης, Καραγκούνης, Κουϊνσι) να παίζουν καθοριστικό ρόλο, βελτίωσαν κατακόρυφα την εικόνα τους, καταφέρνοντας να ισοφαρίσουν στο 55’/

Ο Τοτσέ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αντιπάλων του μετά το σουτ του Χριστοδουλόπουλου και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1 αναπτερώνοντας τις ελπίδες του «τριφυλλιού» για τη νίκη.

Στα εναπομείνασα λεπτά οι παίκτες του Παναθηναϊκού κυριάρχησαν ολοκληρωτικά ωστόσο, αλλά η αστοχία τους στην τελική προσπάθεια και ο εξαιρετικός πορτιέρε των γηπεδούχων, Σαρλ Ιτάνζ, τους στέρησαν το γκολ και κατ’ επέκταση το «τρίποντο» της νίκης.

Κίτρινες: Κατσουράνης, Ζέκα – Οικονόμου, Επστάιν, Ιτάνζ, Ιγκλέσιας, Σφακιανάκης

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Τοτσέ, Χριστοδουλόπουλος, Ζέκα, Σιμάο, Βύντρα (59΄ Καραγκούνης), Κατσουράνης (66΄ Νίνης), Σπυρόπουλος, Κλέιτον (46΄ Κουϊνσι)

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Οικονόμου (66΄ Νάστος), Τόμας, Φυτανίδης, Επστάιν, Μπρίτο (57΄ Ιγκλέσιας), Σφακιανάκης, Καραμάνος, Δημούτσος, Γκαρσία (57΄ Μήτρογλου).

Το γκολ του Πίτου Γκαρσία:

Το γκολ του Τοτσέ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης