Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αθώωσε τον ΠΑΟΚ για την υπόθεση της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη, καθώς έκρινε τον «δικέφαλο» του Βορρά πειθαρχικά μη ελεγκτέο.

Σχεδόν 2,5 μήνες, λοιπόν, από την ημέρα που εκδικάστηκε η υπόθεση (και αφότου απορρίφθηκε κατ’ ουσίαν η παρέμβαση του Ολυμπιακού) η ομάδα της Θεσσαλονίκης απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από αυτή την εξέλιξη, δεν τίθεται θέμα τιμωρίας του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, ο οποίος δεν απειλείται ούτε με αφαίρεση βαθμών, όπως αρχικά είχε αποφασιστεί πριν ο ΠΑΟΚ προσφύγει στο CAS το περασμένο καλοκαίρι και πετύχει να εκδικαστεί επί της ουσίας η υπόθεση από το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ.

Ο γνωστός νομικός, Τάκης Μπαλτάκος, μιλώντας στο Metropolis 95.5 για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Με ειδοποίησαν από τον ΠΑΟΚ ότι βγήκε η απόφαση η οποία λέει ότι δεν κρίνεται πειθαρχικώς ελεγκτέα για τον ΠΑΟΚ. Άρα κέρδισε ο ΠΑΟΚ. Δεν μπορούσε να υπάρξει πολυϊδιοκτησία.

»Δικαιωθήκαμε. Δεχθήκαμε λάσπη πολλή. Όπως λένε όμως, ο τολμών νικά. Ο ΠΑΟΚ θα μάθει ότι θα πρέπει να αντέχει περισσότερο και η απόφαση θα τον βοηθήσει σε αυτό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης