Αποθεωτική υποδοχή από περίπου 150 οπαδούς της ΑΕΚ γνώρισε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο Μανόλο Χιμένεθ, κατά την άφιξή του στη χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πτήση από τη Βαρκελώνη, η οποία μετέφερε τον νέο τεχνικό της «Ένωσης» προσγειώθηκε στις 15:20, ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα 20 λεπτά αργότερα.

Άλλωστε, όπως είχε ενημερώσει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, ο Ισπανός προπονητής και οι τρεις συνεργάτες του που ταξίδεψαν μαζί του, βγήκαν από το αεροπλάνο από άλλη έξοδο, προκειμένου να μην υπάρξει συνωστισμός με τους υπόλοιπους επιβάτες, που επέβαιναν στο αεροπλάνο.

Τον Χιμένεθ υποδέχτηκαν ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ Βασίλης Δημητριάδης, ο τεχνικός διευθυντής Άρναρ Γκρέταρσον, ο σύμβουλος προέδρου και διοίκησης Γιώργος Κωνσταντινίδης, καθώς και ο υπεύθυνος ασφαλείας Άκης Τάκης, οι οποίοι βρέθηκαν στην αίθουσα αφίξεων του «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στη χώρα μας, ο 46χρονος τεχνικός υποσχέθηκε ότι θα δώσει τα πάντα στο «δικέφαλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ΑΕΚ. Δε θέλω να πω πολλά τώρα, τη Δευτέρα έχουμε την επίσημη συνέντευξη Τύπου και θα τα πούμε αναλυτικότερα εκεί», ανέφερε αρχικά ο Χιμένεθ, ο οποίος στη συνέχεια αφού ευχαρίστησε, «όλους όσους ήρθαν σήμερα εδώ», δεσμεύτηκε ότι «θα κάνω τα πάντα για την ΑΕΚ».

Λίγες ώρες αργότερα ο Μανόλο Χιμένεθ και ο Σταύρος Αδαμίδης είχαν την πρώτη τους συνάντηση επί ελληνικού εδάφους.

Οι δύο άνδρες συνέφαγαν σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τις πρώτες εντυπώσεις του Ισπανού, την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι φίλοι της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο, καθώς και το πρόγραμμά του μέχρι τη Δευτέρα που είναι η επίσημη παρουσίασή του.

Το «παρών» στο γεύμα έδωσαν επίσης οι συνεργάτες του νέου τεχνικού της ΑΕΚ, ο Αρναν Γκρέταρσον και ο Βασίλης Δημητριάδης.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης