Τον Andres D’Alessandro παρουσιάζει ως μετεγγραφικό στόχο της ΑΕΚ δημοσίευμα από τη Βραζιλία, το οποίο θέλει την Ένωση να έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα η ιστοσελίδα uol.com.br ο «δικέφαλος» φέρεται να έχει ξεκινήσει επαφές με τον 28χρονο άσο της Internacional, ο οποίος είναι υπ’ατμόν από το βραζιλιάνικό σύλλογο, εξαιτίας των τεταμένων σχέσεών του με τον προπονητή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως για την πώληση του D’Alessandro οι διοικούντες την Internacional αξιώνουν πέντε εκ. ευρώ. Τιμή, η οποία είναι απαγορευτική για τα τωρινά οικονομικά δεδομένα της ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, αίσιο τέλος, όπως όλα δείχνουν, θα έχει η μετεγγραφή του Edinho στην Malaga, η οποία ήταν στον… αέρα μετά τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του Πορτογάλου επιθετικού, που έδειξαν ότι υπάρχει πρόβλημα στο γόνατο του.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η Ισπανική ομάδα έκανε πίσω στην απαίτηση που είχε να αλλάξουν οι οικονομικοί όροι της συμφωνία με την ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι ο διεθνής Πορτογάλος άσος αναμένεται να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα της Primera Division, ενώ από την πλευρά της η Ένωση θα βάλει άμεσα στα ταμεία της 500.000 ευρώ (τα υπόλοιπα 500.000 ευρώ θα της καταβληθούν σε ένα χρόνο).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης